Image default
MEDIA

Παράδεισος Κυριών: Η Όλγα μαθαίνει για την επίθεση του Πάρη στην Αμαλία

Η Όλγα κι ο Πάρης στον Παράδεισο των Κυριών

Ένα ένα τα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και τα πράγματα δυσκολεύουν για τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς. Η Όλγα δε θα αργήσει να μάθει για την επίθεση του Πάρη στην Αμαλία και τα πάνω κάτω θα έρθουν στον «Παράδεισο των Κυριών».

Ήδη από το πρώτο επεισόδιο είδαμε τον Πάρη που κακοποίησε την Αμαλία και προσπάθησε να τη βιάσει. Τότε, όμως, την έσωσε ο Ντίνος, ο οποίος μπούκαρε μέσα στο σπίτι και τσακώθηκε άγρια με τον Πάρη προκειμένου να υπερασπιστεί τη γυναίκα που αγαπά.

Η θεία κι ο πατέρας της Αμαλίας θέλουν να την παντρέψουν με τον Πάρη, αλλά εκείνη δε θέλει ούτε να τον βλέπει. Ο Πάρης είναι βαθιά ερωτευμένος κι έχει εμμονή μαζί της. Παρόλα αυτά, η επίθεσή του θα μαθευτεί κι η μητέρα του θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η Όλγα μιλάει στον Πάρη

Η Όλγα μαθαίνει πως ο Πάρης κακοποίησε και έκανε απόπειρα να βιάσει την Αμαλία λίγο μετά το πάρτι γενεθλίων της, στον «Παράδεισο των Κυριών», και θα γίνει έξω φρενών. Ωστόσο, η Όλγα έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της και θα προσπαθήσει να κρατήσει κρυφή αυτήν την επίθεση.

Σύντομα, όμως, ο αρραβώνας θα διαλυθεί και με απόφαση του Πάρη. Πώς θα αντιδράσουν οι γονείς του;

Δείτε επίσης: 

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Παράδεισος Κυριών: Η Όλγα μαθαίνει για την επίθεση του Πάρη στην Αμαλία appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ζωή Καραθανάση

Σχετικές αναρτήσεις

Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη

admin

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος χάνει τις αισθήσεις του

admin

Από τον Σασμό, στις Ευρωεκλογές με το ΠΑΣΟΚ

admin