Image default
MEDIA

Παράδεισος Κυριών: Ο Άγης παρενοχλεί την Πολυξένη – Το φιλί φωτιά

Το ειδύλλιο αυτό φουντώνει. Ο Άγης συνεχίζει να πολιορκεί την Πολυξένη, με τη νεαρή υπηρέτρια να παραδίνεται στον έρωτα που της τάζει, στη σειρά “Παράδεισος Κυριών”. Η Πολυξένη το έσκασε από το χωριό της στο Αγρίνιο στην ηλικία των 14 ετών για να γλιτώσει από την κακοποιητική συμπεριφορά της οικογένειάς της.

Είναι στην υπηρεσία της οικογένειας από αυτή την ηλικία αλλά παρόλο που μεγάλωσε μαζί με τον Άγη και την Αμαλία πάντοτε ήξερε τη θέση της. Η Βικτώρια έχει καταλάβει την ιδιαίτερη σχέση της με την Αμαλία και της κάνει τη ζωή δύσκολη. Αν και έχει καλές προθέσεις, πολλές φορές παίρνει πρωτοβουλίες που φέρνουν σε δύσκολη θέση την Αμαλία…

Ο Άγης δε την αφήνει σε ησυχία. Την πολιορκεί διαρκώς κι έντονα. Μία μέρα θα την πλησιάσει και θα της πει “Μη φεύγεις μακριά μου, μου αρέσεις και το ξέρεις”. Η Πολυξένη θα αφεθεί και θα του χαρίσει ένα φιλί.

Ο Άγης και η Πολυξένη παράδεισος

Το πρώτο αυτό φιλί θα είναι η αρχή του τέλους. Ο Άγης θα συνεχίσει να παρενοχλεί έντονα την Πολυξένη, φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση στη σειρά “Παράδεισος των Κυριών”. Η Βικτώρια καραδοκεί κι είναι έτοιμη να την πετάξει από το σπίτι..

Το ειδύλλιο αυτό είναι φοβερά επικίνδυνο. Ο Άγης, κακομαθημένος και εγωιστής, φλερτάρει παράλληλα με πολλές και πληγώνει την Πολυξένη. Ποια στάση θα κρατήσει εκείνη απέναντί του;

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Παράδεισος Κυριών: Ο Άγης παρενοχλεί την Πολυξένη – Το φιλί φωτιά appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Κόκοτας: Το ιατρικό ανακοινωθέν – Τι λέει η σύζυγός του

admin

Η Μάγισσα: Βαρύ το τίμημα που θα πληρώσουν – Η ώρα της κρίσης φτάνει

admin

Η Μάγισσα: Νεκρός ο Σπήλιος από τα χέρια της Γερακίνας;

admin
Translate »
×