Image default
MEDIA

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Μία υιοθεσία ανατρέπει τα πάντα

Παράδεισος Κυριών

Η νέα σειρά του ALPHA φέρνει πρωταγωνιστές με πολλά μυστικά.. Το παρελθόν όλων είναι γεμάτο από μυστικά και ψέματα που έρχονται στο φως και ταράζουν τις ισορροπίες. Ο θάνατος του Αριστείδη ανατρέπει τα δεδομένα, καθώς φέρνει στο φως μία υιοθεσία που εμποδίζει τα εγκαίνια του Παράδεισου των Κυριών.

Όταν ο Ντίνος επισκεφτεί το σπίτι του Αριστείδη, θα δει πάνω στα πράγματά του ένα χαρτάκι με το όνομα “Αποστόλης Βασιλείου”. Ο ίδιος θέλει να το ψάξει, όμως δεν έχει χρόνο… Η κηδεία ξεκινά και όλοι βρίσκονται εκεί.

Ο Ντίνος συνομιλεί με τον δικηγόρο του Αριστείδη. Αναζητά τον λόγο που ο φίλος του αυτοκτόνησε. Ή, μήπως, δεν αυτοκτόνησε; Τα γεγονότα περιπλέκονται και κανείς δε μπορεί να φτάσει εύκολα στην αλήθεια.

Ο Ντίνος και η υιοθεσία στον παράδεισο κυριών

Ο Αποστόλης Βασιλείου, το όνομα πάνω στο χαρτάκι, εμφανίζεται στην κηδεία! Ο Ντίνος κάνει τα πάντα για να ανακαλύψει ποιος είναι, με αποτέλεσμα να έρχεται αντιμέτωπος με μία υιοθεσία, στη σειρά “Παράδεισος των Κυριών”.

Ναι, ο Αριστείδης ήταν υιοθετημένος. Η είδηση αυτή σκάει σαν βόμβα. Ο Ντίνος δεν ξέρει πια τι να πιστέψει. Μήπως αυτό σημαίνει πως είναι και ο ίδιος υιοθετημένος; Οι διαδικασίες να εντοπίσει τους γονείς του ξεκινούν. Ο κίνδυνος αυξάνεται..

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Παράδεισος Κυριών Spoiler: Μία υιοθεσία ανατρέπει τα πάντα appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Σασμός: «Έχω δώσει όρκο να μη βάψω τα χέρια μου ξανά με αίμα»

admin

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη χάνει και τα δύο της αδέρφια

admin

Η Μάγισσα: Η Ρηνιώ ρίχνει την βόμβα και δικάζει την Δαμιανή

admin
Translate »
×