Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παρέμεινε στα υψηλά… διαζώματα η Σοσιεδάδ | Λυτρώθηκε στο φινάλε η Βιγιαρεάλ!

 

Η ομάδα του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο το 2022, καθώς επικράτησε με 2-0 της Οσασούνα και παρέμεινε στις τρεις πρώτες θέσεις της La Liga. Παράλληλα,  το “κίτρινο υποβρύχιο” κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 2-1 κόντρα στη 1-1 με τη Βαλένθια.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της La Liga, ολοκληρώθηκαν με τρεις αναμετρήσεις συνολικά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 1-1 με την Εσπανιόλ και το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώθηκε με τη νίκη της Σοσιεδάδ επί της Οσασούνα (2-0), αλλά και το αντίστοιχο αποτέλεσμα της Βιγιαρεάλ κόντρα στη Βαλένθια (2-1).

Το σύνολο του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ προηγήθηκε με γκολ του Μέντεζ στο 22′ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας στο 64′ με τον Σέρλοθ. Η Οσασούνα δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση και έτσι η Ρεάλ Σοσιεδάδ πρόσθεσε ακόμη τρεις βαθμούς στον… Μαραθώνιο του ισπανικού πρωταθλήματος. Πλέον, η ομάδα από το Σαν Σεμπαστιάν μετράει 29 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση, ενώ η Οσασούνα έμεινε στους 23 και την 9η θέση.

Από την άλλη, η Βιγιαρεάλ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Καβάνι (21′), αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψει την κατάσταση στην έδρα της. Αρχικά, ισοφάρισε με τον Τσουκουέζε, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και στο φινάλε του αγώνα κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με τον Φοΐθ να γράφει το 2-1. Το “κίτρινο υποβρύχιο” ανέβηκε στους 24 βαθμούς, όντας έναν πόντο μακριά από την εξάδα, ενώ η Βαλένθια παρέμεινε στην 10η θέση και τους 19 βαθμούς.//

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου (31/12):

Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ 1-1
Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 2-1
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Οσασούνα 2-0


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ομοσπονδιακός της εθνικής Βραζιλίας ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς

admin

MVP ο Χούτγκλα της Μπριζ

admin

GP Κίνας 2024, Sprint: O Verstappen βλέπει πρώτος την καρό σημαία

admin