Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

“Πασάς στ’ ανάκτορο” ο Άγγελος: Η σπιταρόνα του Γιάννη Λάτσιου στην Εκάλη τα έχει όλα & θυμίζει βασιλική κατοικία

Ο Γιάννης Λάτσιος είναι τηλεοπτικό στέλεχος και ισχυρός άνδρας των media με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως ANT1, Mega και Alpha και πλέον έχει τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Open.

Ο Γιάννης Λάτσιος ζει στην Εκάλη με τον γιο του, Άγγελο και το σπίτι τους θυμίζει βασιλική κατοικία.

Ο ίδιος υπήρξε παντρεμένος με την Ελένη Μενεγάκη με την οποία απέκτησαν έναν γιο και δύο κόρες. Τον 19χρονο Άγγελο, την 16χρονη Λάουρα και τη 13χρονη Βαλέρια.

«Μελίσσια 29-01-2010. Έπειτα από εννέα χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση τριών ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους», έλεγε η επίσημη ανακοίνωση διαζυγίου που στάλθηκε εκείνη την εποχή στα μέσα.

Γιάννης Λάτσιος: Το σπίτι που ζει στην Εκάλη με τον γιο του, Άγγελο θυμίζει βασιλική κατοικία

Ο Άγγελος Λάτσιος μοιράζεται τη ζωή του μεταξύ των σπιτιών των γονιών του. Η Ελένη Μενεγάκη ζει με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της στα Μελίσσια, ενώ ο Γιάννη Λάτσιος στην Εκάλη.

Ο νεαρός έχει δωμάτιο τόσο στο σπίτι της μητέρας του όσο και στου πατέρα του, ενώ ο ίδιος λατρεύει να περνάει χρόνο στον προσωπικό του χώρο και να κάνει όνειρα για τη ζωή του και το μέλλον.

Μάλιστα κατά καιρούς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί εικόνες από το δωμάτιό του. To σπίτι του Γιάννη Λάτσιου βρίσκεται στην Εκάλη και είναι μία βίλα που διαθέτει δύο κρεβατοκάμαρες, ένα master room, δύο τζάκια, play room, υπόγειο πάρκινγκ, πισίνα και κήπο και πολλές άλλες ανέσεις. Κατά καιρούς ο Γιάννης και ο Άγγελος Λάτσιος έχουν μοιραστεί φωτογραφίες από το σπίτι τους που θυμίζει βασιλική κατοικία.

The post “Πασάς στ’ ανάκτορο” ο Άγγελος: Η σπιταρόνα του Γιάννη Λάτσιου στην Εκάλη τα έχει όλα & θυμίζει βασιλική κατοικία appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Χάστε 8 κιλά και ρίξτε κοιλιά και χοληστερόλη με αυτό το πασίγνωστο και πανάρχαιο γιατροσόφι

admin

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

admin

Κάνει καλό ένα σφηνάκι με ελαιόλαδο το πρωί; Ειδικοί επισημαίνουν τα υπέρ και τα κατά

admin