Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πασχαλάκης: «Έχει αλλάξει η χημεία στην ομάδα. Να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους»

 

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, βρέθηκε στο πλευρό του Μίτσελ στη Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Φράιμπουργκ στη Γερμανία, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι η ομάδα να λειτουργεί ως σύνολο.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στη Γερμανία από την Φράιμπουργκ (27/10, 22:00, ΕΡΑΣΠΟΡ) και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τόνισε πως οι παίκτες του Μίτσελ, βλέπουν κάθε παιχνίδι σαν τελικό.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας βρέθηκε στο πλευρό του Ισπανού τεχνικού στη Συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στη χημεία, που έχει αλλάξει στην ομάδα και στην εμπιστοσύνη των συμπαικτών του, την οποία και θέλει να κερδίσει.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Καταρχάς, στο προηγούμενο ματς που δεν δεχθήκαμε γκολ υπήρχε καλή επικοινωνία με τα παιδιά. Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Επειδή είναι μία ζεστή έδρα, δημιουργούν ευκαιρίες. Έχει να κάνει με το πώς θα μπλοκάρουμε τον αντίπαλο.

Η άμυνα ξεκινάει από μπροστά. Πραγματικά δουλεύουμε σκληρά. Προσπαθούμε να αφομοιώσουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας. Σημαντική θα είναι η ισορροπία στις γραμμές μας. Θεωρώ πως αυτό που έχει αλλάξει στην ομάδα είναι η χημεία».

Για τον ίδιο και την παρουσία του στην ομάδα τόνισε:

«Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των συμπαίκτων σου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έχω καλές σχέσεις. Καλούμαστε να κάνουμε σταθερά βήματα προς τα πάνω κι εγώ προσπαθώ να βάλω κάτι από την πλευρά μου».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Mε Μπάουμαν η αποστολή του ΟΦΗ για τον Ατρόμητο

admin

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων στην ΑΕΚ

admin

Ο Άρης θα τιμήσει τις ομάδες του ’70 και του ’80

admin
Translate »
×