ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Παυριανός: Η γνωριμία με τον Παΐσιο στο Άγιο Όρος: «Με βοήθησε να κόψω τα ναρκωτικά. Με ξεκλείδωσε»

Ο Γιώργος Παυριανός παραχώρησε μια τηλεοπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την απεξάρτησή του από τα ναρκωτικά, μιας και η αποτοξίνωσή του έγινε στο Άγιο Όρος.

Ο διάσημος στιχουργός μίλησε για όλους και για όλα και μίλησε και για προσωπικά του θέματα!

Ο Γιώργος Παυριανός βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Τρίτης (22-11) στην εκπομπή Στούντιο 4 και παραχώρησε στην Νάνσυ Ζαμπετογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, κάνοντας λόγο για την καθημερινότητά του αρχικά και πώς αντιμετωπίζει τα πράγματα, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η γνωριμία του με τον Άγιο Παϊσιο τον βοήθησε να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.

Ο Γιώργος Παυριανός είπε χαρακτηριστικά: “Ζω από περιέργεια, δηλαδή για το τι θα γίνει την επόμενη φορά, την επόμενη μέρα. Αυτό σου επιτρέπει να μην έχεις άγχος για το μέλλον, για το τι θα γίνει αύριο. Ζεις την κάθε μέρα σαν να είναι ξεχωριστή. Έτσι βιώνεις και πράγματα που με τίποτα δεν περίμενες ότι θα συμβούν ποτέ. Περίμενα δηλαδή εγώ ότι θα συνεργαστώ με τον Θανάση και θα κάνουμε μαζί αυτήν την παράσταση; Ξέρετε πόσο με αναζωογόνησε αυτό το πράγμα; Εγώ τώρα είμαι συνταξιούχος και το ότι συναναστρέφομαι με νέα παιδιά, μόνο ζωή μου δίνει.

Δεν έχω μετανιώσει για πράγματα που έχω κάνει. Για μικρό διάστημα ζούσα στο όριο. Αυτό που με έσωσε ήταν ότι στα ξεκινήματά μου, ήμουν ένα αρκετά θρησκευόμενο παιδί και αυτό με βοήθησε πολύ, γιατί κινούμουν σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια. Τα ναρκωτικά τα έκοψα όταν πήγα στο Άγιο Όρος. Εκεί γνώρισα τον Άγιο Παΐσιο. Μου είπε μια ατάκα που μου ταρακούνησε το μυαλό. Του είπα: “Θέλω να βρω την δύναμη να κόψω τα ναρκωτικά” και εκείνος με κοίταξε και μου απάντησε: “Κόψ’ τα και μετά θα βρεις την δύναμη”. Ήταν αυτό που χρειαζόμουν για να ξεκλειδώσω. Στην ουσία έκανα αποτοξίνωση στο Άγιο Όρος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που μου είπε…”

The post Παυριανός: Η γνωριμία με τον Παΐσιο στο Άγιο Όρος: «Με βοήθησε να κόψω τα ναρκωτικά. Με ξεκλείδωσε» appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Χάστε 8 κιλά και ρίξτε κοιλιά και χοληστερόλη με αυτό το πασίγνωστο και πανάρχαιο γιατροσόφι

admin

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

admin

Κάνει καλό ένα σφηνάκι με ελαιόλαδο το πρωί; Ειδικοί επισημαίνουν τα υπέρ και τα κατά

admin