Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πειθαρχικές διώξεις σε Βόλο και Ιωνικό για ανακοινώσεις

 

Στις ΠΑΕ που εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη διαιτησία με ανακοινώσεις, ασκήθηκαν πειθαρχικές διώξεις από τον Νικόλαο Μαργαρίτη.

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχικές Διώξεις σε Βόλο και Ιωνικό για τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν.

Συγκεκριμένα, ο Βόλος έκανε δύο ανακοινώσεις πριν και μετά τη λήξη του Βόλος-Ολυμπιακός, εκφράζοντας τα παράπονα τους για τη διαιτησία, ενώ ο Ιωνικός, για τον ρέφερι Παπαδόπουλο στο ματς που έγινε στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και στο οποίο ηττήθηκε με 2-0.

Αναλυτικά:

«Σε βάρος της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ, στο πλαίσιο του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που διεξήχθη την 8-1-2023 για την 17η αγωνιστική της Super League – διότι δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

-Σε βάρος της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ, στο πλαίσιο του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΙΩΝΙΚΟΣ που διεξήχθη την 8-1-2023 για την 17η αγωνιστική της Super League – διότι δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Live streaming: Οι προσπάθειες των Ελληνικών ομάδων στο Conference League

admin

Ανδρεόπουλος: «Μέχρι να πέσει η τελευταία μπάλα κάτω θα το πιστεύουμε και θα το παλεύουμε»

admin

Καστελάνι: «Η εμφάνισή μας δεν ήταν σε τόσο υψηλό επίπεδο»

admin