Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πεναρόγια: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό»

 

Ικανοποιημένος έμεινε παρά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός της Μπασκόνια, ο οποίος στις δηλώσεις του συνεχάρη τους Πειραιώτες και τόνισε πως ο Σλούκας και ο Φαλ δημιούργησαν πολλά προβλήματα στους Βάσκους.

Οι “ερυθρόλευκοι” έμειναν “πιστοί” στο πλάνο τους και παρά το “νοθρό” τους δεύτερο δεκάλεπτο, κατάφεραν να επιβληθούν στο τέλος της Μπασκόνια στη “Φερνάντο Μπουέσα Αρένα” με 97-92.

Μετά τη λήξη του ματς, ο τεχνικός των Βάσκων, Χουάν Πεναρόγια, δήλωσε πως η ομάδα του υπέπεσε σε αρκετά λάθη στο πρώτο και το τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ παράλληλα τόνισε πως τα πικ εν ρολ του Σλούκα με τον Φαλ δημιούργησαν αρκετές… ζημιές στους Ισπανούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χουάν Πεναρόγια:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Αργήσαμε άσχημα το παιχνίδι, με λάθη και ο Ολυμπιακός έπαιξε απλά. Βρήκε καλάθια και είναι σημαντικό για τον τρόπο που παίζουμε να παίζουμε καλά, όπως κάναμε στην δεύτερη και τρίτη περίοδο. 

Στα πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου δεν το κάναμε και δεχτήκαμε σερί που ήταν κρίσιμο για το παιχνίδι. Ο Σλούκας έπαιξε πικ εν ρολ με τον Φαλ και είχαμε προβλήματα σε αυτό. Στην τέταρτη περίοδο ο Ολυμπιακός σούταρε 9 βολές. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, όμως απόψε δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Συλαϊδόπουλος: «Όσοι είναι Ολυμπιακοί είναι περήφανοι»

admin

Στον τελικό του Οέιρας ο Πέτρος Τσιτσιπάς

admin

Ολοταχώς για sold out το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!

admin