Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Περήφανη για τον σύζυγό της η Έλενα Τσαβαλιά: Η χειρονομία του Μάρκου Σεφερλή που την συγκίνησε

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι από τους κωμικούς που σημειώνει μία επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα στο θέατρο, έχοντας πάντα την στήριξη του κοινού, αλλά και των συνεργατών του.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής ξεκίνησε την πορεία του στο θέατρο τον χειμώνα του 1997-1998, στο Θέατρο Αυλαία, με την κωμωδία «Σουίτα γενεθλίων» και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με πλήθος παραστάσεων, κυρίως επιθεωρήσεων, διανύοντας μια σταθερή και επιτυχημένη πορεία. Κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως Θανάσης Βέγγος, Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Κωνσταντίνου, Σωτήρης Μουστάκας, Κώστας Τσάκωνας, Στάθης Ψάλτης κ.α.

Μάρκος Σεφερλής: Η αξιοθαύμαστη κίνηση του ηθοποιού

Από το 2004 και μετά, έχει την ευθύνη όλης της παράστασης και εκτός από ηθοποιός, αναλαμβάνει τα κείμενα, το casting, την σκηνοθεσία και την παραγωγή.

Για την συνεργασία της με τον Μάρκο Σεφερλή μίλησε η Χριστιάνα Καρνέζη, η οποία αποκάλυψε πως ο ηθοποιός της στάθηκε σε μία δύσκολη περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

«Μία μέρα πριν από την πρεμιέρα στο Δελφινάριο, αντιμετώπιζα ένα γυναικολογικό πρόβλημα και έγινε αντικατάσταση του ρόλου μου από την Έλενα Τσαβαλιά. Και ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά ήταν δίπλα μου και ως εργοδότες μου αλλά και ως φίλοι. Με πλήρωναν κανονικά, μου τηλεφωνούσαν συνεχώς να δουν αν είμαι καλά», ανέφερε η ηθοποιός.

The post Περήφανη για τον σύζυγό της η Έλενα Τσαβαλιά: Η χειρονομία του Μάρκου Σεφερλή που την συγκίνησε appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Μερίδες φαγητού: Πόσα γραμμάρια πρέπει να τρώμε – Από ζυμαρικά, τυρί, ψωμί του τοστ μέχρι και φρούτα

admin

Μην περιμένετε το τέλος του κόσμου για να συνειδητοποιήσετε τη σημασία της ζωής

admin

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

admin