Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περίπατος για την Άρσεναλ | Τα βρήκε… σκούρα η Γιουνάιτεντ

 

Oι “κανονιέρηδες” καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο μέρος και πήραν τη νίκη με 3:0 κόντρα στη Φούλαμ. Οι “κόκκινοι διάβολοι” όμως δεν κατάφεραν να λύσουν τον “γόρδιο δεσμό” κόντρα στη Σαουθάμπτον που δημιο9ύργησε σημαντικές ευκαιρίες και κόλλησαν στο μηδέν. Γουέστ Χαμ και Άστον Βίλα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1:1 σε ένα παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες.

Γουέστ Χαμ – Άστον Βίλα 1:1

Η Άστον Βίλα ήταν αυτή που άνοιξε πρώτη το σκορ, στο 17ο λεπτό με τον Γουότκινς που πήρε τη σέντρα και με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Τα “σφυριά”, απάντησαν και έφεραν την απόλυτη ισορροπία. Ο Μπέιλι τράβηξε τη φανέλα αντιπάλου, ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Μπενραχμά να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι και να κάνει το 1:1.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, όμως δεν δημιούργησαν σημαντικές προϋποθέσεις για γκολ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν για τη Γουέστ Χαμ, με Μπενραχμά να σουτάρει και τον Εμιλιάν Μαρτίνες να προχωρά σε εξαιρετική απόκρουση. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1:1.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον 0:0

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να κυκλοφορήσει τη μπάλα στα πρώτα λεπτά, χωρίς όμως να έχει δημιουργήσει σημαντικές προϋποθέσεις για γκολ. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 16ο λεπτό με τον Ράσφορντ, που δοκίμασε το σουτ, όμως ο Μπαζουνού είπε “όχι”. Η Σάουθάμπτον απάντησε στο 25′ με τον Γουόλκοτ, όμως ο Ντε Χέα απέκρουσε και κράτησε το μηδέν. Στο 34ο λεπτό, μετά από φάουλ στον Αλκαράζ, ο Κασεμίρο είδε απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε, με τις ομάδες να χάνουν αμφότερες τεράστιες ευκαιρίες για γκολ, βρίσκοντας τρεις φορές το δοκάρι. Ο Γουόρντ Πράους, με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε την δοκό του Ισπανού κίπερ, ενώ αργότερα ο Ντε Χέα σταμάτησε την προσπάθεια του Γουόλκοτ. Η Γιουνάιτεντ απάντησε με τον Φερνάντες που επιχείρησε το δυνατό σουτ, με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Γουόκερ-Πίτερς. Στα τελευταία λεπτά, καμία ομάδα δεν κατάφερε να βρει δίχτυα με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 0:0.

Φούλαμ – Άρσεναλ 0:3

Η Άρσεναλ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, βρίσκοντας μάλιστα δίχτυα, στο 16ο λεπτό. Ο Ρόμπινσον στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, όμως το τέρμα δεν μέτρησε καθώς μετά από εξέταση του VAR, υπήρχε οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Στο 21ο λεπτό όμως, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τροσάρ, ο Γκάμπριελ με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1:0. Στο 26′ ο Μαρτινέλι έκανε το 2:0, μετά από έξυπνη πάσα και πάλι του Βέλγου. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Όντεγκαρντ έκανε το 3:0, με τον Τροσάρ να μοιράζει την τρίτη ασίστ του.

Στο δεύτερο μέρος, η Φούλαμ ανέβασε ρυθμό και έψαξε το γκολ αρχικά με το Ρειντ, του οποίου το οποίου το σουτ απέκρουσε ο Ράμσντεϊλ. Ο Μίτροβιτς στη συνέχεια με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι χάνοντας τεράστια ευκαιρία να σκοράρει. Η Άρσεναλ αντέδρασε με τον Ζεσούς που δοκίμασε το χαμηλό τους χωρίς να ανησυχήσει τον Λένο, όπως και το σουτ του Όντεγκαρντ στη συνέχεια που ήταν άστοχο. Έτσι οι “κανονιέρηδες” πήραν το παιχνίδι με 3:0, καθαρίζοντας” από το πρώτο μέρος, παραμένοντας στην κορυφή.//

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής: 

Σάββατο 11 Μαρτίου

Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ 1:0
Έβερτον – Μπρέντφορντ 1:0
Λέστερ – Τσέλσι 1:3
Λιντς – Μπράιτον 2:2
Τότεναμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 3:1
Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι 0:1

Κυριακή 12 Μαρτίου

16:00 Γουέστ Χαμ – Άστον Βίλα
16:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον
16:00 Φούλαμ – Άρσεναλ
18:30 Νιουκάστλ – Γουλβς


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Στο Final 4 το Σχηματάρι, έσωσε την κατηγορία η Ερυθραία

admin

Σώθηκε ο ΝΟ Πατρών, υποβιβάστηκαν τα Χανιά

admin

Βόλος: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει τον λόγο»

admin