Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πικέ: «Αγαπώ πάρα πολύ την Μπάρτσα, είναι η σωστή στιγμή να φύγω»

 

Ο Ισπανός αμυντικός, εμφανίστηκε συγκινημένος στο αντίο του, πήρε το μικρόφωνο και μίλησε μπροστά σε όλους όσοι βρίσκονταν εκεί για να τον αποχαιρετήσουν.

Ο Ζεράρ Πικέ αποθεώθηκε στο κατάμεστο “Καμπ Νόου”, στην τελευταία παράσταση με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, στην οποία οι “μπλαουγκράνα” επικράτησαν 2-0, πήρε το μικρόφωνο μιλώντας για τελευταία φορά ως παίκτης των Καταλανών.

Αναλυτικά τα λόγια του: 

“Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες. Να ευχαριστήσω εσάς τους οπαδούς, να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο και όλους τους άλλους στον σύλλογο.

Στη ζωή, όταν μεγαλώνεις, συνειδητοποιείς ότι μερικές φορές πρέπει να αφήσεις μία αγάπη να φύγει. Δεν ήταν ποτέ μία εύκολη απόφαση μετά από τόση πολλή αγάπη που βρήκα στην Μπαρτσελόνα, όμως ήταν η στιγμή για να αποχωρήσω.

Αγαπώ πάρα πολύ την Μπάρτσα και για αυτό πιστεύω πως είναι η σωστή στιγμή να φύγω. Δε είναι αντίο. Είμαι πεπεισμένος πως ότι θα βρεθώ εδώ ξανά στο μέλλον. Γεννήθηκα εδώ και θα πεθάνω εδώ. Ζήτω η Μπαρτσελόνα για πάντα”


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των playoffs της Euroleague

admin

Η Γρανάδα… επιβίωσε στη χώρα των Βάσκων

admin

Η Νις… βύθισε τη Λοριάν του Κατσέρη

admin