Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πινέδα: «Έχω την απόλυτη εμπιστοσύνη του Αλμέιδα και εγώ εμπιστεύομαι αυτόν»

 

Ο επιθετικός μέσος της ΑΕΚ, έδωσε συνέντευξη στο Μεξικανικό Fox Sports, αναφερόμενος στη φετινή πορεία του με την “Ένωση” αλλά και στον προπονητή του που τον εμπνέει.

Στην εμπιστοσύνη του Ματίας Αλμέϊδα, αλλά και στον χορό του κάθε φορά που σκοράρει αναφέρθηκε ο Ορμπελίν Πινέδα, σε συνέντευξή του στο Μεξικανικό Fox Sports.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

«Είμαι χαρούμενος, είμαι ενθουσιασμένος. Απολαμβάνω αυτή την περίοδο που ζω, προσπαθώ να την απολαύσω όσο περισσότερο μπορώ…Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει, η ζωή μου έχει αλλάξει. Ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει και πρέπει να παίρνεις το καλύτερο από αυτό που σου έρχεται».

Σε ερώτηση αναφορικά με το μέλλον του στην ΑΕΚ:

«Η αλήθεια είναι ότι αυτή την ερώτηση μου την κάνουν πάρα πολύ οι συμπαίκτες μου. Είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τι θα συμβεί μέσα στους επόμενους μήνες. Αυτό που λέω είναι ότι θέλω το καλύτερο δυνατό. Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά, δεν ξέρω σε ποια ομάδα θα είμαι. Πάνω απ’ όλα θέλω να κάνω το καλύτερο τους μήνες που έρχονται. Θέλω να συνεχίσω να χορεύω και να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο»

Για το γεγονός ότι πανηγυρίζει χορεύοντας:

«Ναι ήταν κάτι που μάλλον εξέπληξε τους οπαδούς. Είναι κάτι όμορφο, κάτι που έχουμε στην κουλτούρα μας εμείς οι Μεξικάνοι. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά και χορεύοντας θέλω να δείξω ότι χαίρομαι το ποδόσφαιρο μου».

Για το ότι δείχνει τόσο διαφορετικό πρόσωπο στην ΑΕΚ απ’ ό,τι στη Θέλτα:

«Η εμπιστοσύνη του προπονητή είναι η βάση για τον κάθε ποδοσφαιριστή ώστε να μπορέσει να δείξει το καλύτερο που μπορεί. Η εμπιστοσύνη σε εμπνέει. Νομίζω αυτό συμβαίνει με εμένα, έχω την απόλυτη εμπιστοσύνη του Ματίας. Αυτός με εμπιστεύεται και εγώ εμπιστεύομαι αυτόν και θέλω να κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα. Πιστεύω ότι αυτή είναι η βάση για την επιτυχία. Δουλεύουμε για να πετύχουμε το καλύτερο και να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις, όπως συμβαίνει έως σήμερα»

Αναφερόμενος στους οπαδούς της ΑΕΚ:

«Είναι πολύ τρελοί. Φωνάζουν, είναι το ίδιο τρελοί με το Μεξικό. Εδώ ρίχνουν καπνογόνα. Είναι πολύ παθιασμένοι. Σε χαιρετούν με αγάπη. Σε ευχαριστούν για τις στιγμές που τους χαρίζεις, φανταστείτε το».

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Live Streaming: Παναθηναϊκός – ΑΟΝΣ Μίλων

admin

Τσάμπι Αλόνσο: «Είμαι στο σωστό μέρος και θέλω να συνεχίσω»

admin

Καβγάς με ροχάλες, βρισιές και κλωτσιές στο Κολωνάκι

admin
Translate »
×