Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πιτσιρικάς ακαδημίας του Παναθηναϊκού διδάσκει ήθος

 

Ο Σάββας Γκιουρτζίδης από τον Α.Ο. Μαΐστρου, πήρε το χειροκρότημα, με την πράξη του να διορθώσει την απόφαση του διαιτητή, όταν έδωσε πέναλτι για ανατροπή του από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Όλα τα φώτα και.. δικαίως συγκέντρωσε πάνω του ο Σάββας Γκιουρτζίδης από τον Α.Ο. Μαΐστρου, όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα και της αναμέτρησης κόντρα στον Μ.Γ.Σ. Ορεστη Ορεστιαδας, διόρθωσε την απόφαση του διαιτητή να δώσει πέναλτι υπέρ του, αναφέροντας πως δεν υπήρξε επαφή με τον αντίπαλο κίπερ.

Αυτό προκάλεσε το χειροκρότημα της εξέδρας, του κόσμου που παρακολουθούσε το παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια η αντίπαλη ομάδα, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έσπευσε να αποθεώσει τον μικρό ποδοσφαιριστή.

Το βίντεο: 

Η ανάρτηση της ακαδημίας:

Η Ακαδημία Μ.Γ.Σ.ΟΡΕΣΤΗΣ συγχαίρει το τμήμα Κ-16 του Μαΐστρου για την άψογη αγωνιστική και έξω αγωνιστική συμπεριφορά των αθλητών του.
Οφείλουμε όμως να αναδείξουμε και να επαινέσουμε την ιδιαίτερη στιγμή που ο αθλητής της Γκιουρτζιδης Σάββας παραδέχτηκε σε υπόδειξη πέναλτι του διαιτητή πως δεν υπήρχε επαφή και το παιχνίδι συνεχίστηκε.
Η διδασκαλία και η εφαρμογή τέτοιων συμπεριφορών είναι ο πρώτος λόγος ύπαρξης των Ακαδημιών και εμείς οφείλουμε να τις αναδεικνύουμε.
Συγχαρητήρια λοιπόν Ακαδημία Μαΐστρου και συνεχίστε την σωστή δουλειά.//

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μπιλλής: «Ήρθε η ώρα του Κολοσσού να βγει στα Ευρωπαϊκά σαλόνια» (video)

admin

Πάτησαν Ελλάδα τα “χρυσά μωρά” του Ολυμπιακού

admin

Η Άρσεναλ θέλει να κάνει κάτοικο Λονδίνου τον Βλάχοβιτς

admin