Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πογιέτ: «Κοιτάμε την απευθείας πρόκριση στο Euro 2024»

 

Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την προπόνηση της Δευτέρας (20/3), τονίζοντας ότι άπαντες έχουν το βλέμμα τους στραμμένο σε μία από τις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τα παιδιά έχουν έρθει με αυτοπεποίθηση γιατί καταφέραμε τον στόχο μας στο Nations League. Τώρα ξέρουμε ότι είναι δύσκολος ο στόχος μας απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους θέλουμε να έχουμε στο μυαλό μας ότι πάμε για την απευθείας πρόκριση και όχι για πρόκριση μέσω μπαράζ. Κρατάμε τα καλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, τα πράγματα που έχουμε δει ότι μπορούμε να κάνουμε καλά, θα προσθέσουμε κάποια πράγματα, αυτά που είδαμε ότι μπορούμε να τα βελτιώσουμε θέλουμε να τα βελτιώσουμε γι’ αυτό και χρειάζονται κάποια νέα πρόσωπα».

Για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ είπε: «Αν θέλουμε να προκριθούμε πρέπει να κερδίσουμε αυτό το πρώτο παιχνίδι, δεν μπορούμε να το διαπραγματευτούμε αυτό το παιχνίδι, το να μην κερδίσουμε».

Για την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη: «Τον ήξερα τον Κώστα Φορτούνη, ήξερα την ποιότητα του ως ποδοσφαιριστής, ήξερα για τους τραυματισμούς του. Ουσιαστικά τον περιμέναμε να έρθει, ήταν το σωστό τάιμινγκ. Θέλω να μιλήσω μαζί τους να καταλάβουν σε ποια ομάδα έχουν έρθει. Περιμένω να δω τα παιδιά πως θα ενσωματωθούν»…

Για νέα φανέλα της Εθνικής: «Πολύ μοντέρνα, πολύ σύγχρονη. Όπως είπα και στις προηγούμενες ημέρες, το σημαντικό είναι να ξεχνάνε οι παίκτες τα χρώματα της ομάδας από την οποία προέρχονται, τώρα ισχύει και υπερισχύει μόνο το γαλανόλευκο».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μάντσεστερ Γ.: Πρόταση για τα ακραία μπακ της Ιντερ, Μπαστόνι και Ντάμφρις

admin

Στην τετράδα ο ΠΑΟΚ έθεσε εκτός Ευρώπης τον Απόλλων Σμύρνης

admin

Φαλ: «Μείναμε ενωμένοι, δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

admin