Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πογιέτ: «Όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο ο Γιακουμάκης θα είναι στην Εθνική»

 

Ο Έλληνας επιθετικός φέρεται να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου στη Σέλτικ, αλλά ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός τεχνικός θα εξακολουθήσει να παίζει σημαντικό ρόλο στην ομάδα, ακόμα και εάν “μετακομίσει” σε MLS ή Ιαπωνία.

Σύμφωνα με αναφορές ΜΜΕ στη Σκωτία, «ο Γιακουμάκης έχει συνδεθεί με μια μεταγραφή στην Ουράβα Ρεντ Ντάιμονς στην J-League και πιο πρόσφατα στην Αταλάντα Γιουάιτεντ στην Αμερική και με την Κάντιθ στην Ισπανία (σ.: εσχάτως και με την Βαγιαδολίδ)».

Ο Πογιέτ πιστεύει ότι ο επιθετικός βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι καριέρας και πρέπει να πάρει τη σωστή απόφαση:

«Νομίζω ότι είναι ένας δυνατός χαρακτήρας, του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, σου δίνει το 100% όλη την ώρα, νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο δημοφιλής με τη Σέλτικ. Έχει γίνει καλύτερος μπροστά στο τέρμα και σκόραρε μερικά γκολ, αλλά την τελευταία σεζόν δεν έπαιζε κανονικά. Ένιωθε ότι ήθελε να παίξει. Πρώτα άκουσα ότι ήταν αυτή η ομάδα στην Ιαπωνία, τώρα ακούω ότι είναι η ομάδα στο MLS, οπότε πάντα λέω σε οποιονδήποτε παίκτη όταν ζητά τη γνώμη μου ότι πρέπει να πάρει καλές αποφάσεις», τόνισε ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας.

«Όσο περισσότερες καλές αποφάσεις παίρνεις στην καριέρα σου, τόσο καλύτερη γίνεται η καριέρα σου. Όπου κι αν είναι στον κόσμο, θα είναι στην εθνική ομάδα αν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών! Μου αρέσει πολύ και είναι σημαντικό μέλος της ελληνικής εθνικής ομάδας και ελπίζω να πάρει τη σωστή απόφαση για τον εαυτό του και για την εθνική ομάδα».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ζέσους:«Δεν φταίει ο εφησυχασμός για το τέλος του ρεκόρ νικών της Αλ-Χιλάλ»

admin

Οδεύει προς Νάπολι ο Ντέηβιντ

admin

Η Marca αποθεώνει τον Mεντιλίμπαρ

admin