“Πονοκέφαλος” στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γιαμπουσέλε

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ της “βασίλισσα” αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί του γόνατο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να εντοπιστεί το μέγεθος της ζημιάς.
Σημαντικό πρόβλημα έχει προκύψει στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε, ο οποίος δείχνει να έχει τραυματιστεί στο δεξί του γόνατο, με τα τελευταία ισπανικά μέσα να αναφέρουν εξάρθρωση συνδέσμου.
Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ της “βασίλισσας” αποκόμισε τον τραυματισμό του μετά τη σπουδαία επικράτηση της ομάδας του επί της Αναντολού Εφές για την 7η αγωνιστική της Euroleague και μετά το ματς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς του.
Η αρχική εκτίμηση κάνει λόγο για εξάρθρωση του εσωτερικού πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο, ωστόσο η κατάστασή του θα επανεξεταστεί σύντομα. Υπενθυμίζεται πως ο Γιαμπουσέλε μετράει φέτος 8,6 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 25 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στη φετινή Euroleague. //
ÚLTIMA HORA | Parte médico del @RMBaloncesto sobre Yabusele
“Esguince del ligamento lateral interno de la rodilla derecha. Pendiente de evolución”
No se termina de vaciar la enfermería pic.twitter.com/hSxkZzEcWR
— Carlos Santos (@csantosradio) November 11, 2022
Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης