ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποστετίνο: «Επιπλέον κίνητρο η μεταφορά του τελικού Champions League στο Παρίσι»

Μετά την απόφαση της UEFA να μεταφέρει τον τελικό του Champions League (28/5) από την Αγία Πετρούπολη στο Παρίσι και στο «Stade de France», ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, δήλωσε πως αποτελεί επιπλέον κίνητρο για την ομάδα του η κατάκτηση του θεσμού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαουρίσιο Ποτσετίνο:

«Η διεξαγωγή του τελικού στο Παρίσι είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Είναι μια πρόσθετη ψευδαίσθηση για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον τελικό στις 28 Μαΐου, αλλά υπάρχει σημαντική δουλειά μπροστά».

Στη συνέχεια και ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα στο πρωτάθλημα με την Σεντ Ετιέν και την απουσία του Μπαπέ είπε:

«Δεν θα τον επηρεάσει. Ο Κιλιάν θα φτάσει φρέσκος στο Santiago Bernabéu και με τις καλύτερες συνθήκες».

Για την απουσία του Σέρχιο Ράμος δήλωσε:

«Μπορεί να είναι απογοητευμένος και είναι φυσιολογικό. Προσπαθούμε να του παρέχουμε όση ψυχολογική υποστήριξη μπορούμε γιατί ο ρόλος του τραυματία ποδοσφαιριστή δεν είναι εύκολος. Δεν έχει τη δυναμική ή τη ρουτίνα για να ανταγωνιστεί τους συμπαίκτες του και δεν έχουμε παρά να περιμένουμε και να του δώσουμε ελπίδα ότι θα αναρρώσει το συντομότερο δυνατό». 

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΣυντακτική ομάδα ert.gr

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *