Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πουλανίτης: «Να παρουσιάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε Ελλάδα και Ευρώπη»

 

Το Περιστέρι νίκησε την πρεμιέρα της Basket League τον ΠΑΟΚ με 85-77 και ο 27χρονος γκαρντ μίλησε τόσο για την εν λόγω αναμέτρηση, όσο και για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Ο Στέλιος Πουλανίτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Άμεσο ριπλέι” του ΕΟΚ WebRadio και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρεμιέρα του Περιστερίου, αλλά και στις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ σκληρά, αλλά ήμασταν τυχεροί γιατί «μάθαμε με νίκη» όπως είπαμε και στ’ αποδυτήρια. Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι, ήταν πολύ έντονη η άμυνα του ΠΑΟΚ, ήταν αρκετά καλή και η επίθεσή του».

Για το αν περίμεναν τόσο ανταγωνιστικό τον ΠΑΟΚ: «Εμείς περιμέναμε ότι ο ΠΑΟΚ θα ‘ρθει αποφασισμένος. Είχαμε μια εικόνα απ’ το φιλικό που είχαμε παίξει το καλοκαίρι, αλλά ξέραμε ότι θα ‘ναι εντελώς διαφορετική η εικόνα του ΠΑΟΚ γιατί είχε μια ήττα στην έδρα του στην Ευρώπη στο 1ο ματς. Ξέραμε ότι θα ‘ρθει αποφασισμένος να πάρει το παιχνίδι και να τα δώσει όλα και ξέραμε ότι θα ‘ναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απ’ τη αρχή».

Για το πώς διαχειρίστηκε ο κόουτς Σπανούλης τη στιγμή που πέρασε μπροστά ο ΠΑΟΚ: «Δε μάς πέρασε καθόλου ούτε την πίεση ούτε το άγχος. Ήθελε να περάσει το μήνυμα ότι πρέπει να παίξουμε ακόμη πιο δυνατά και να νικήσουμε, αλλά ποτέ δε μάς άγχωσε στο σημείο να χάσουμε τον έλεγχο και τη συγκέντρωσή μας, απλά προσπαθούσε κάθε στιγμή που είχε την ευκαιρία να μάς πεισμώσει ακόμη παραπάνω. Είχε πολύ καλή αντίδραση».

Για το ότι το Περιστέρι φέτος έχει «διπλές» υποχρεώσεις: «Εμείς θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να παρουσιάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό, είτε στην Ελλάδα, είτε στη Ευρώπη. Για ‘μας όλα τα παιχνίδια είναι ίδια, παίζουμε για ‘μας. Είμαστε μια καινούργια ομάδα που δε «σηκώνει» χαλάρωση αυτήν τη στιγμή, πρέπει κάθε μέρα να βρισκόμαστε πιο κοντά με τους συμπαίκτες μας και να βελτιωνόμαστε μπασκετικά, αλλά και σαν οικογένεια εκτός γηπέδου και χαρακτήρες. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαλαρώσουμε ή να διαλέξουμε παιχνίδια, κάθε ματς είναι πάρα πολύ σημαντικό, γιατί δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και όλα όσα παίρνεις απ’ τον κάθε αγώνα».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις απ’ το Περιστέρι: «Γενικότερα είχα ακούσει πολλά καλά πράγματα και τα είδα απ’ την αρχή. Οι άνθρωποι εδώ έχουν νοιαστεί πάρα πολύ για ‘μας, ό,τι χρειαστήκαμε απ’ την πρώτη μέρα το είχαμε και γενικότερα υπήρξε κατανόηση και κατευθείαν μάς βοήθησαν στο οτιδήποτε. Όλα όσα άκουσα τα είδα απ’ την αρχή».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του Game 2

admin

Το πρωινό χαλάρωμα του τριφυλλιού πριν το Game 2 με τη Μακάμπι (video)

admin

Κάλενς: «Όλο και πιο κοντά, πάμε ΑΕΚ»

admin