Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρίτσας: «Το 7Χ7 μόνο τυχαίο δεν είναι. Δεν θέλουμε να έχουμε σχέση με παρασκήνια και διαιτησίες» (video)

 

Τον απολογισμό για την ως τώρα εκπληκτική πορεία της Κηφισιάς στην Super League 2 και το Κύπελλο Ελλάδας έκανε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου στην εκπομπή “Κόσμος των Σπορ” στην ΕΡΤ3.

Η Κηφισιά με το απόλυτο νικών και το 7Χ7 συνεχίζει να… τρελαίνει κόσμο στο πρωτάθλημα της Super League 2, με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Χρήστο Πρίτσα, να στέκεται σε αυτή την πορεία, ενώ απάντησε σε όσους κατηγορούν την ομάδα των Βορείων Προαστίων για «ειδική μεταχείριση από την διαιτησία».

«Ήταν μια δύσκολη νίκη, εμείς θέλουμε να το πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαστε σε έναν όμιλο με δύσκολες και ιστορικές ομάδες αλλά εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας και θέλουμε να προχωράμε.

Η ομάδα μας φέτος δεν είναι μόνο ότι έχει κάνει το 7Χ7 αλλά έχει σημειώσει 15 γκολ και έχει δεχθεί ένα γκολ. Επίσης έχουμε πάρει δυο προκρίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας αρά μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία. Έχουμε στην ομάδα ανθρώπους με όρεξη όπως ο Στέφανος Κοτσόλης που κάνει τα πάντα, ο Γιώργος Τουτζάρης που είναι πολύ έμπειρος, έντιμος και πετυχημένος.

Ο προπονητής μας ο νεαρός Γιώργος Πετράκης, ο οποίος έχει μπροστά του ένα ένδοξο μέλλον στην προπονητική. Στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα για πρώτη φορά βγήκε ανακοίνωση κατά της ομάδας μας.

Τόσα χρόνια που είμαι στην Κηφισιά ποτέ δεν έχει βγει ανακοίνωση κατά εμάς και βγαίνει τώρα λόγω ενός ανθρώπινου λάθους που έγινε στο τελευταίο λεπτό, με ένα οφσάιντ να μετατρέπεται σε γκολ υπέρ της Κηφισιάς. Αυτό έκανε πολλές ομάδες να βγάλουν ανακοίνωση που μας στεναχώρησε γιατί είμαστε μια νέα ομάδα που θέλει να γράψει την δική της ιστορία.

Είμαστε μια νέα ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Στεναχωριόμαστε όταν βλέπουμε μια τοξικότητα. Όσο θυμάμαι το ποδόσφαιρο πάντα ασχολούνται άπαντες με την διαιτησία αρά δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Δεν θα απολογηθούμε για ένα ανθρώπινο λάθος. Δεν θέλουμε να έχουμε σχέση με παρασκήνια και διαιτησίες».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Θρυλική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

admin

Στο Final 4 της Elite League ο Ηρακλής

admin

Ισοπαλία χωρίς γκολ στη Ρόδο | Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΛ

admin