Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρεμιέρα με… χαμόγελο η Τότεναμ – Νίκη ανατροπής η Λιντς

 

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να επιβληθεί με 4-1 της Σαουθάμπτον, εκκινώντας με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στην Premier League. Πήραν το τρίποντο τα “παγώνια” επί της Γουλβς (2-1).

Το πρωτάθλημα της Αγγλίας έχει δηλώσει το παρόν στους δέκτες μας από την Παρασκευή (5/8) και η πρώτη αγωνιστική συνεχίζει να καταγράφει σπουδαία αποτελέσματα, μετά τη “γκέλα” της Λίβερπουλ με τη Φούλαμ (2-2).

Η Τότεναμ βρέθηκε πίσω στο σκορ από εξαιρετικό γκολ του Γουόρντ-Πρόουζ, αλλά κατάφερε να φέρει… τούμπα το παιχνίδι και εν τέλει να επιβληθεί με 4-1. Οι Σεσενιόν, Ντάιερ, Σαλισού (αυτογκόλ) και Κουλουσέφσκι αποτέλεσαν τους σκόρερ για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Στο “Έλαν Ρόουντ”, η Γουλβς προηγήθηκε με γκολ του Ποντένσε στο 6ο λεπτό, αλλά η Λιντς βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 24′ με τον Ροντρίγκο. Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη, αλλά τα “παγώνια” κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή με την υπογραφή του Αάρονσον στο 74ο λεπτό. Από κει και πέρα η νεοφώτιστη Μπόρνμουθ “μπλόκαρε” το παιχνίδι της Άστον Βίλα και πήρε τη νίκη με 2-0.

Η Νιουκάστλ άρχισε με εξαιρετικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό της ομάδας του Έντι Χόου. Για τις “καρακάξες” σκόραραν οι Σαρ και Γουίλσον στο 58ο και το 78ο λεπτό αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα απογευματινά αποτελέσματα της Premier League:

Λιντς – Γουλβς 2-1

Μπόρνμουθ – Άστον Βίλα 2-0

Νιουκάστλ – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0

Τότεναμ – Σαουθάμπτον 4-1

Έβερτον – Τσέλσι (19:30)

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Οδεύει προς Νάπολι ο Ντέηβιντ

admin

Η Marca αποθεώνει τον Mεντιλίμπαρ

admin

Ραντεβού στο αεροδρόμιο με υποδοχή ηρώων μετά την πρόκριση στην Πόλη

admin