ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Πριν από πυρετό και πονοκέφαλο: Αuτό είvαι το σημάδι που φωνάζει ότι κόλλησες και ας δείχνει το τεστ αρνητικό

κορωνοϊός συνεχίζει την «επέλασή» του, τόσο στη χώρα μας, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, με τη μετάλλαξη Όμικρον και υπάρχειένα σύμπτωμα, που δείχνει ότι κόλλησες, πριν καν βγει θετικό το τεστ.

Μπορεί να βρισκόμαστε στο τρίτο έτος της πανδημίας, ωστόσο, ο αριθμός των κρουσμάτων, αλλά και των θανάτων, συνεχίζουν να έχουν ανοδική πορεία.

Ο κορωνοϊός συνεχίζει την επέλαση για τρίτη χρονιά

Το βασικό ζητούμενο είναι το πώς μπορεί να αναγνωρίσει κάποιος ότι νοσεί, προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό του, αλλά και τους γύρω του, καθώς τα τεστ δεν βγαίνουν θετικά από την πρώτη μέρα.

Το σύμπτωμα του κορωνοϊού πριν βγει θετικό το τεστ

Η μετάλλαξη Όμικρον έχει, ως γνωστόν, μια σειρά από συμπτώματα, όπως πυρετό, κούραση, πόνο στα κόκκαλα, συνάχι και έντονο βήχα, αλλά υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο σύμπτωμα, το οποίο μαρτυρά πως έχεις κορωνοϊό και κάνει την εμφάνισή του περίπου δύο ημέρες πριν βγει θετικό το self ή το rapid test.

Το σύμπτωμα αυτό δεν είναι άλλο από την έντονη ενόχληση στον λαιμό. Όχι ο πονόλαιμος, αλλά αυτό το ενοχλητικό «γαργάλημα» στον λαιμό, το οποίο έχουμε όταν βρισκόμαστε κάτω από το ερ κοντίσιον, για πολλή ώρα.

Όμως, εδώ είναι επίμονο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και όχι μόνο για μια-δυο ώρες.

Γι’ αυτό, σε περίπτωση που νιώσει κάποιος κάτι τέτοιο, καλό θα ήταν να εφοδιαστεί με μερικά τεστ και να το τσεκάρει μετά από 48 ώρες.

The post Πριν από πυρετό και πονοκέφαλο: Αuτό είvαι το σημάδι που φωνάζει ότι κόλλησες και ας δείχνει το τεστ αρνητικό appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Τίνα Θεοδώρου

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάντηση ενός μαθητή στην ερώτηση «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» μας έκανε να νιώσουμε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !!!

admin

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin
Translate »
×