Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πριν το τζάμπολ

 

Λίγα λεπτά απομένουν για την έναρξη του δεύτερου ντέρμπι “αιωνίων” στο μπάσκετ για τη φετινή σεζόν. Το “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας”… ζεσταίνεται για τον σπουδαίο αγώνα.

Χωρίς να συναντήσουν κάποιο πρόβλημα έφτασαν στο Φάληρο οι παίκτες των δύο ομάδων. Το κλίμα είναι ευχάριστο, αν και πάντα υπάρχει η προσμονή και το… άγχος ενός ντέρμπι. Για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει καμία απολύτως απουσία, ούτε κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής. Ο μοναδικός παίκτης που δε θα αγωνιστεί είναι ο Ταρίκ Μπλακ, μιας και ήταν ο “έξτρα” ξένος που αποφασίστηκε να “κοπεί”. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός δε θα έχει στη διάθεσή του τον Μάριους Γκριγκόνις.

Ωστόσο, ο Λιθουανός ακολούθησε κανονικά την ομάδα, θέλοντας να ενισχύσει την προσπάθεια των συμπαικτών του από τον πάγκο. Το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο Παππά, στην πρώτη επίσημη παρουσία του για το “τριφύλλι”, μετά την οριστικοποίηση της επιστροφής του στο ΟΑΚΑ. Υπενθυμίζουμε ότι η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3, ενώ το τζαμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 19:15.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΒασίλης Αγριτάκης

Σχετικές αναρτήσεις

Τζολάκης: Η μεγάλη βραδιά που το παιδί έγινε άνδρας

admin

Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε έτοιμοι για οποιονδήποτε αντίπαλο»

admin

Νέα αποχή από τους παίκτες της ΑΕΚ

admin