Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

«Πριν 12 χρόνια ο Χρηστάκος μου με πήγε νύφη στην εκκλησία»: Καθηλώνει η η Νένα Χρονοπούλου για τον γιο της

Σαν σήμερα πριν από 12 χρόνια η Νένα Χρονοπούλου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Τάσο Μητρόπουλο έχοντας πάντα δίπλα της το αγαπημένο της γιο Χρήστο.

Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η ίδια προχώρησε σε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, στην οποία έγραψε:

«Σαν σήμερα πριν δώδεκα χρόνια… Με πήγε νύφη ο Χρηστάκος στην εκκλησία !

Η συγκεκριμένη ημέρα δεν έτυχε να επιλεγεί, θέλαμε να γίνει ο γάμος μας την ημέρα της γιορτής των Αρχαγγέλων, γιατί είναι από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας !

Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζετε !

Να είστε γεροί, ψυχικά και σωματικά, να χαμογελάτε κάθε μέρα περισσότερο από την προηγούμενη και να βρίσκεστε πάντα δίπλα σε ανθρώπους με αγνότητα και καλοσύνη !

Η Νένα Χρονοπούλου είχε επιλέξει μπλε ρουά φόρεμα και όχι κλασσικό λευκό, το οποίο σχεδίασε ο Βασίλειος Κωστέτσος ενώ είχε στα μαλλιά της πέπλο στην ίδια απόχρωση.

«Όταν μου πρότεινε ο Βασίλειος να φορέσω μπλε ρουά νυφικό, δέχτηκα αμέσως. Άλλωστε η σχέση μου με τον Τάσο είναι τόσο διαφορετική από την προηγούμενη ζωή μου – έχει χρώμα. Ο Βασίλειος έκανε τα κουστούμια του Χρηστάκου, του Τάσου, του κουμπάρου μας, Αντώνη Αγαπίου και το νυφικό μου μέσα σε τέσσερις μόνο μέρες. Το δύσκολο δεν ήταν να τα φτιάξει, αλλά να αποφασίσει τι θα φτιάξει. Μόνο ο Βασίλειος θα τολμούσε και θα κατάφερνε κάτι τέτοιο», είχε δηλώσει η ίδια.

Αναφορικά με τον γάμο της, ο οποίος είχε γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είχε αποκαλύψει:

«Δεν κάναμε κάτι κρυφά, αλλά κάτι μόνο για εμάς. Πιστεύουμε ότι η στιγμή που ο Θεός ευλογεί μια σχέση πρέπει να είναι μόνο για σένα και το ταίρι σου. Όποιος σε αγαπάει πραγματικά και θέλει να είσαι ευτυχισμένος, δεν νοιάζεται για καλέσματα και μικροπρέπειες, αλλά για την ουσία του πράγματος, την ευτυχία του ζευγαριού».

The post «Πριν 12 χρόνια ο Χρηστάκος μου με πήγε νύφη στην εκκλησία»: Καθηλώνει η η Νένα Χρονοπούλου για τον γιο της appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Φελλός: Η φυσική «σπιτική συνταγή» που θα κάνει το αμάξι να μοσχοβολάει και να μην ξανά θολώσουν τα τζάμια

admin

Θα καλλιεργούμε σόγια με γεύση χοιρινού και αρακά με γεύση μοσχάρι

admin

Πώς ο ιδρώτας βοηθά στην καταπολέμηση της ασθένειας που μεταδίδουν συχνότερα τα τσιμπούρια

admin