Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προπονήσεων… συνέχεια στην Πάφο (ΦΩΤΟ)

 

Μετά το πολύ πιο χαλαρό και «εισαγωγικό» πρόγραμμα της Δευτέρας (28/11), ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άρχισε να ανεβάζει… στροφές στο πρόγραμμα των παικτών του Παναθηναϊκού στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (29/11).

Στόχος του Σέρβου προπονητή είναι η επαναφορά των “πράσινων” σε αγωνιστική κατάσταση, ενόψει των φιλικών που θα δώσει το “τριφύλλι” τις επόμενες ημέρες επί κυπριακού εδάφους, αρχής γενομένης απ’ αυτό της Πέμπτης (1/12) με την ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά.

Έπειτα από την άσκηση κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο (άσκηση υψηλής έντασης), ο 60χρονος τεχνικός μαζί με τον συνεργάτη του Χρήστο Κόντη, χώρισαν το γήπεδο στα δύο, μοίρασαν τους παίκτες σε 4 ομάδες και έκαναν ένα μικρό τουρνουά 6 εναντίον 6 με ημιτελικούς και τελικούς (μικρό και μεγάλο). Οι 4 ομάδες ήταν ως εξής:

ΜΠΛΕ: Διούδης, Σένκεφελντ, Συμεωνίδης, Ρούμπεν, Καμπετσής, Κυριόπουλος
ΜΑΥΡΟΙ: Λοντίγκιν, Σάρλια, Βαγιαννίδης, Σαβιέρ, Σπόραρ, Τσέριν
ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Χριστογεώργος, Κώτσιρας, Τσόκαϊ, Κρυπαράκος, Χουάνκαρ, Πούγγουρας
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Μπρινιόλι, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Σάντσες, Μπερνάρντ, Κουρμπέλης

Στους δύο ημιτελικούς ο Γιοβάνοβιτς τόνισε πως θα έπαιζαν δύο ξεχωριστά ματς το κάθε ζευγάρι, απ’ τα οποία θα προέκυπτε ο μικρός και ο μεγάλος τελικός, ενώ η ρητή εντολή του ήταν να μην γίνονται πάνω από δύο επαφές από κάθε ποδοσφαιριστή.

Οι “μπλε” νίκησαν τους “μαύρους” και στα δύο δεκάλεπτα ματς με 3-2 και 4-1 (πέτυχε τρία γκολ ο Καμπετσής), ενώ την ίδια ώρα, στο άλλο γήπεδο οι “πορτοκαλί” νίκησαν τους “πράσινους” με 2-1, κι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο δεύτερο ματς.

Στον τελικό επικράτησαν οι “πορτοκαλί” με 2-1 επί των “μπλε”, με τα δύο “βραζιλιάνικα” γκολ του πολύ ανεβασμένου Μπερνάρντ να κάνουν τη… διαφορά.

Αν κι έκανε το λάθος που έδωσε το προβάδισμα στους “μπλε” με το γκολ του Καμπετσή, ο Μπερνάρντ ισοφάρισε με πολύ ωραίο τέρμα, καθώς κατέβασε την μπάλα με το στήθος, απέφυγε τον αντίπαλό του και με πλασέ στη γωνία έκανε το 1-1. Στο δεύτερο γκολ, έκανε ένα εξαιρετικό κοντρόλ φέρνοντας την μπάλα μπροστά του, για να εκτελέσει τον Διούδη. Στον «μικρό» τελικό, οι «πράσινοι» νίκησαν με 1-0 με ένα πολύ ωραίο γκολ του Χουάνκαρ.

Στο τέλος του διπλού, ο Χρήστος Κόντης έκανε… πλάκα στον Μπερνάρντ λέγοντάς του «ο Μπέρνι ήταν ο MVP γιατί έβαλε τρία γκολ. Δύο κανονικά και μία… ασίστ στους άλλους».

Πριν από το εσωτερικό τουρνουά, ο γυμναστής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού Γιώργος Μουντάκης, δούλεψε ξεχωριστά με το γκρουπ των τεσσάρων γκολκίπερ, τους οποίους έβαλε σε… συνθήκες αγώνα, με μία άσκηση που απαιτούσε σερί επεμβάσεις κι έλεγχο αντανακλαστικών κάτω από την εστία.

Για να το κάνει δε, ακόμα πιο δύσκολο, μέσα στη μικρή περιοχή τα μέλη του προπονητικού τιμ έριχναν κουβάδες με νερό προκειμένου να είναι πολύ πιο “βαρύ” το γήπεδο.

*Οι Παλάσιος και Βέρμπιτς έκαναν αποφόρτιση με τρέξιμο στο κεντρικό γήπεδο, ενώ ο Ιωαννίδης έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο.//

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Europa League: 425 γκολ, ένα κάθε 29 λεπτά

admin

Βουγιόσεβιτς: «Λάθος που δεν ανανέωσε τον Λεσόρ η Παρτίζαν»

admin

H παρακάμερα του Ολυμπιακός- Προμηθέας

admin