Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρώτος τίτλος για Δημητρούλια στη Σαουδική Αραβία (ΦΩΤΟ)

 

Ο Έλληνας τεχνικός ξεκίνησε την… περιπέτειά του στην Ασία με την Κάλεϊ, κατακτώντας με 33-31 το εγχώριο Σούπερ Καπ στο χάντμπολ, το οποίο ήταν μόλις το δεύτερο στην ιστορία της και πανηγυρίστηκε… δεόντως από τη διοίκηση, την ομάδα και τους φίλους της, κατακλύζοντας με φωτογραφικό υλικό το Twitter τους.

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο Δημήτρης Δημητρούλιας εργάζεται στο εξωτερικό (σ.σ. Λουξεμβούργο η άλλη), όμως για πρώτη εκτός Ευρώπης και συγκεκριμένα στην Κάλεϊ από τη Σαουδική Αραβία. Ο άλλοτε προπονητής του Διομήδη Άργους, του ΠΑΟΚ Γυναικών και της ΑΕΚ, σήκωσε την πρώτη κούπα της σεζόν και έκανε μια πανηγυρική ανάρτηση στα social media που διατηρεί, δίνοντας και το σύνθημα ενόψει της συνέχειας.

Το ποστ που ανέβασε στο Instagram και το Facebook: 

Ο ΠΡΩΤΟΣ…!

Τι υπέροχη μέρα η χθεσινή! Πρώτο επίσημο παιχνίδι, πρώτος τίτλος! Κατάκτηση του Σούπερ Καπ απέναντι σε μια πραγματικά δυνατή ομάδα.

Μεγάλος αγώνας από τους “πολεμιστές” μας με ισχυρή ομαδική νοοτροπία, μαγική υποστήριξη από τους απίστευτους οπαδούς μας, πνεύμα «μην παραδίνεστε» από όλους στην σάλα!

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μας, το πολύτιμο επιτελείο μου και τη διοίκηση μας για την εξαιρετική δουλειά!

Τώρα εστιάζουμε στο επόμενο. Πρέπει να συνεχίσουμε να χτίζουμε και να γινόμαστε πιο δυνατοί. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Μείνετε ενωμένοι, μείνετε… πεινασμένοι. Τώρα είναι ώρα για δουλειά και βελτίωση. ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. Οι μεγάλοι στόχοι δεν έχουν έρθει ακόμα! YALLA SHABAB!


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Οι δηλώσεις των αρχηγών πριν τα ημιτελικά του Final-4

admin

Ήττα στην Νέα Ορλεάνη για τους Μπακς | Μπελάς των Σέλτικς οι Χοκς

admin

Ανανέωσε με την Βιγιαρεάλ ο Παρέχο

admin
Translate »
×