ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρώτος MVP ο Γκούντγουιν

 

Ο 24χρονος Αμερικανός σέντερ πήρε το πρώτο βραβείο του καλύτερου παίκτη της εβδομάδας στο πρωτάθλημα της Basket League, καθώς έκανε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Τσέβεζ Γκούντγουιν αποτελεί τον πρώτο MVP της Basket League. Ο 24χρονος σέντερ συγκέντρωσε 24 βαθμούς στο ranking στην εντός έδρας νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Γκούντγουιν πέτυχε 19 πόντους με 1/4 βολές και 9/13 δίποντα, έκανε νταμπλ-νταμπλ με 12 ριμπάουντ και είχε 1 κόψιμο, 5 κερδισμένα φάουλ, ένα κλέψιμο και ένα λάθος.

Η ανάδειξη του “MVP of the Week” γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και πρόκειται για τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *