ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πως γίνεται η παραδοσιακή συντήρηση τροφίμων

Ο Φιλάρετος Ψημένος, γνωστός τροφοσυλλέκτης, καλλιεργητής και συντηρητής τροφών, δήλωσε στην ΕΡΤ3 ότι παρουσιάζει διαδικτυακά ένα ειδικό εργαστήριο για όσους ενδιαφέρονται για τη συντήρηση, κατάψυξη, αποξήρανση και επεξεργασία γενικότερα των τροφών.

Το σεμινάριο αυτό περιέχει 175 κανόνες και μυστικά και 57 βασικές συνταγές συντήρησης των τροφών. Το εργαστήρι είναι αφιερωμένο σε όλη την γκάμα των διαδικασιών συντήρησης, από την κατάψυξη, τη χρήση ζάχαρης, αλατιού, ξυδιού και αλκοόλ έως τη ζύμωση, το πάστωμα, τη σπιτική τυροκόμηση και αλλαντοποίηση. Όλα αυτά σε συνθήκες σπιτικής κουζίνας χωρίς high tech εξοπλισμό και ειδικές επιστημονικές γνώσεις.

 

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΒασίλης Καραμπάσης

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *