Image default
LIFESTYLE

Πως να αλλάξετε το στυλ σας σε μία μέρα

Μήπως έχετε βαρεθεί να κοιτάζεστε κάθε μέρα στον καθρέπτη και να βλέπετε όλο την ίδια εικόνα; Αν ναι, τότε ίσως χρειάζεστε επειγόντως μία αλλαγή στο στυλ σας! Στην συνέχεια, θα βρείτε κάποιους εύκολους τρόπους, να δώσετε μία αλλαγή στο στυλ σας, μόνο μέσα σε μία ημέρα.

Αλλάξτε τα ρούχα σας

Ένας πολύ εύκολος τρόπος να αλλάξετε στυλ, είναι να αλλάξετε την ντουλάπα σας. Πηγαίντε μία μέρα για ψώνια και βρείτε ποια ρούχα είναι κατάλληλα για το στυλ που θέλετε να αποκτήσετε.

Αν δεν θέλετε να πάρετε νέα ρούχα, μπορείτε να βολευτείτε με τα παλιά σας και απλά να τα συνδυάσετε καλύτερα ή να τα προσαρμόσετε πάνω σας, ώστε να εκπέμπουν την επιθυμητή αύρα.

Αλλάξτε τα μαλλιά σας

Άλλος ένας απλός τρόπος να αλλάξετε το στυλ σας, είναι να κάνετε μία αλλαγή στα μαλλιά σας. Μπορείτε να τα βάψετε, να κάνετε ανταύγειες, να κάνετε balayage, να τα κουρέψετε ή να τα στυλιζάρετε με ένα parlux πιστολάκι https://romylos.gr/collections/parlux .

Αν θέλετε να επισκεφθείτε ένα κομμωτήριο, αλλά δεν ξέρετε ποιο, φτάνει να γράψετε στο ίντερνετ “κομμωτήρια Αγία Παρασκευή” https://romylos.gr/pages/kommotiria-agia-paraskevi , αν μένετε στην Αγία Παρασκευή και τα λοιπά.

Αλλάξτε το καθημερινό μέικ απ σας

Η εμφάνισή σας θα αλλάξει ριζικά, αν απλώς αλλάξετε το μέικ απ σας. Αν είστε άτομο που βάφεται σε καθημερινή βάση, αυτή η μέθοδος θα σας φανεί πολύ αποτελεσματική.

Αν ψάξετε στο διαδίκτυο και σε διάφορα περιοδικά, θα βρείτε μία ποικιλία ιδεών για το πως να κάνετε το μέικ απ σας.

Κάντε τρύπες στα αυτιά ή πίρσινγκ

Μία αρκετά αισθητή αλλαγή, είναι να κάνετε πίρσινγκ ή τρύπες στα αφτιά. Οι τρύπες στα αφτιά είναι πολύ συνηθισμένες και είναι πολύ της μόδας να κάνετε δύο-τρεις σε κάθε αφτί.

Αν θέλετε να κάνετε κάποια πιο ριζική αλλαγή, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε κάποιο πίρσινγκ. Κάποια δημοφιλή πίρσινγκ είναι στην μύτη, στο φρύδι και στο στόμα.

Αν θελήσετε να κάνετε κάτι απ’ τα παραπάνω, σιγουρευτείτε πως θα τα κάνετε σε κάποιο μαγαζί από ειδικούς και όχι μόνοι σας στο σπίτι.

Κάντε τατουάζ

Ίσως η πιο ακραία αλλαγή σε αυτήν την λίστα, είναι να κάνετε ένα τατουάζ.

Μπορείτε με μία γρήγορη περιήγηση στο διαδίκτυο, να πάρετε πολλές ιδέες για τατουάζ, ή να κάνετε ένα μοναδικό τατουάζ που σκεφτήκατε από μόνοι σας.

Πριν πάρετε την απόφαση να το κάνετε αυτό, θυμηθείτε ότι αν το μετανιώσετε, δεν θα είναι εύκολο να το διορθώσετε.

Σχετικές αναρτήσεις

Μπαλόνια γενεθλίων: Δημιουργώντας Στιγμές

admin

Βιβλίο “Ανάσες Αγάπης” από την Καβαλιώτισσα Αναστασία Γεωργακοπούλου

admin

Τι είναι οι Πισίνες προκατ;

admin