Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πόλο: Οι 15 εκλεκτοί για το Ευρωπαϊκό U19

 

Ολοκληρώνονται οι διοργανώσεις της υδατοσφαίρισης, με το Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών που διεξάγεται στο Μαυροβούνιο από τις 18 έως τις 25 Σεπτεμβρίου και έγινε γνωστή η ελληνική αποστολή.

Με στόχο το μετάλλιο σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση, αναχωρεί αύριο η Εθνική Πόλο Νέων Ανδρών για το Μαυροβούνιο και συγκεκριμένα την Ποντγκόριτσα, όπου θα πραγματοποιηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U19.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Μαχαίρας, κάλεσε τους εξής:

Βαγγέλης Πούρος, Γιάννης Καρακούρος, Γιάννης Τόττης, Δημήτρης-Πρόδρομος Μπουζαλάς, Νίκος Γκίλλας, Σπύρος Λυκούδης, Νεκτάριος Ηλιόπουλος, Ανδρέας Αλμύρας, Χρήστος Μπιτσάκος, Νίκος Καστρινάκης, Σεμίρ Σπάχιτς, Κώστας Κανδανολέων, Τάσος Μυρίλος, Ανδρέας Μπιτσάκος, Απόστολος Γεωργαράς.

Η ελληνική ομάδα αγωνίζεται στον Α΄ όμιλο και θα αντιμετωπίσει την Ρουμανία (Κυριακή 18/9, 12:40), την Σερβία (Δευτέρα 19/9, 17:20) και την Γερμανία (Τρίτη 20/9, 10:00). Ο πρώτος του ομίλου προκρίνεται απευθείας στα προημιτελικά. Οι δεύτεροι με τους τρίτους των ομίλων διασταυρώνονται χιαστί και δίνουν αγώνα για μία θέση στην οκτάδα.

Οι άλλοι όμιλοι:

Α΄ Ομιλος: Ισπανία, Ολλανδία, Μάλτα, Τσεχία
Β΄ Ομιλος: Κροατία, Ιταλία, Γεωργία, Σλοβακία
Δ΄ Ομιλος: Μαυροβούνιο, Ουγγαρία, Γαλλία, Τουρκία

Η Ελλάδα μετέχει για 25η φορά σε αντίστοιχη διοργάνωση (από το 1970), έχοντας στη συλλογή της τρία μετάλλια: χάλκινο το 1992 (Σοπρόν), αργυρό το 2000 (Λούνεν) και χρυσό το 2018 (Μινσκ).


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Πτώση στο νούμερο 12 για τον Τσιτσιπά

admin

Μονομαχία των περσινών φιναλίστ… με φόντο τον τελικό

admin

Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία

admin
Translate »
×