Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πόποβιτς: «Τα πράγματα αλλάζουν, θα το κάνουν πραγματικό τσίρκο το μπάσκετ» (video)

 

Ο θρυλικός προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε σαρκαστικά στα ρεκόρ πόντων που “σπάνε” την τελευταία χρονική περίοδο στο “μαγικό κόσμο” του ΝΒΑ. 

Τα ρεκόρ πόντων ολοένα και γίνονται περισσότερα στο ΝΒΑ, με τον Γκρεγκ Πόποβιτς να μιλάει σε συνέντευξη που παραχώρησε για την εξέλιξη του μπάσκετ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ο πολύπειρος κόουτς των Σαν Αντόνιο Σπερς αναφέρθηκε στην… έκρηξη που παρατηρείται στα… κοντέρ των παικτών, όπως η “50αρα” και η “60αρα” του Λούκα Ντόντσιτς, αλλά και οι 71 πόντοι που πέτυχε ο Ντόνοβαν Μίτσελ, τονίζοντας πως το τρίποντο πλέον μπορεί και να… σκοτώσει το σκοπό του αθλήματος.//

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς:

«Είναι πολύ πιο δύσκολο να παίξεις άμυνα αυτές τις ημέρες με τόσους παίκτες που μπορούν να σκοράρουν τρίποντα. Θα σκοράρουν, αυτό είναι δεδομένο. Οπότε οι μέσοι όροι ανεβαίνουν. Η άμυνα είναι πολύ δύσκολη και παρότι μπορεί να δουλέψει στο μισό γήπεδο, στο τρανζίσιον μπορεί να ανοίξει το κορτ και να σουτάρουν από απόσταση. Είναι προφανώς ένα πλεονέκτημα. Το έχω πει και ξανά, ελπίζω η λίγκα να βάλει τετράποντο και πεντάποντο, ώστε να το κάνουμε πραγματικό τσίρκο. Θα είναι διαφορετικό σπορ, δε θα είναι μπάσκετ, θα είναι μία αηδία».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Αναχώρησε για την Αττάλεια η ελληνική ομάδα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομάδων βάδην

admin

Nάγκελσμαν ως το 2026 στην εθνική Γερμανίας

admin

Τσιτσιπάς: «Μου αρέσει που είμαι σε αυτό το σερί»

admin