Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ράιλι: «Δείξαμε χαρακτήρα, υπάρχει χώρος για βελτίωση»

 

Στην επιμονή της ομάδας του να κερδίσει στάθηκε στις δηλώσεις του ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος ξεχώρισε με την εμφάνισή του για τους Θεσσαλονικείς στην ήττα από την Ντιζόν.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 70-66 από την Ντιζόν, μπαίνοντας με το αριστερό στους ομίλους του Basketball Champions League. Κορυφαίος για τον ΠΑΟΚ ο Τζάλεν Ράϊλι με 25 πόντους με 6/12 τρίποντα.

Μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ, αλλά και τον χαρακτήρα που έδειξε κόντρα στους Γάλλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέιλεν Ράιλι:

«Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε, αρνηθήκαμε να χάσουμε και δεν τα παρατήσαμε. Δείξαμε χαρακτήρα, παλέψαμε ως το τέλος. Είναι σημαντικό να ξεκινήσεις με νίκη, δεν τα καταφέραμε, όμως μπορούμε να κρατήσουμε αρκετά πράγματα από αυτό το παιχνίδι. Αμυντικά κάναμε αρκετά καλά πράγματα. Πρέπει να το κρατήσουμε αυτό και στο Περιστέρι το Σάββατο που έχει καλή επίθεση. Συνολικά θα μπορούσα να κάνω περισσότερα, όμως δεν μένω στην εμφάνισή μου. Υπάρχει χώρος για βελτίωση, θα μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Tο ertsports συμμετέχει στην 24ωρη απεργία

admin

Πέφτουν… κορμιά στην Τουρκία | Έτοιμη για “sweep” η Ρεάλ

admin

Τα συναισθήματα και ο κυνισμός των τελικών

admin
Translate »