Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ράμος για Μουντιάλ: «Ήταν ένα όνειρο που ήθελα να εκπληρώσω, θα ήταν το πέμπτο μου»

 

Ο Ισπανός αμυντικός τοποθετήθηκε για πρώτη φορά, μέσω των προσωπικών του social media, για τη μη κλήση του στην εθνική για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «είναι σκληρό, αλλά ο ήλιος θα ανατείλει ξανά το πρωί».

Ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να μη συμπεριλάβει τον Σέρχιο Ράμος στην 26μελή αποστολή της “Φούρια Ρόχα” για το Μουντιάλ του Κατάρ, με τον 36χρονο να… σπάει τη σιωπή του και να τονίζει πως η πέμπτη συμμετοχή του στη διοργάνωση ήταν ένα όνειρο για τον ίδιο, όμως θα την παρακολουθήσει από… το σπίτι.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Η προηγούμενη σεζόν ήταν δύσκολη με τραυματισμούς και την προσαρμογή μου σε μια νέα ομάδα και πόλη. Πίεσα τον εαυτό και την ψυχή μου, επέστρεψα νιώθοντας όπως παλιά, καθοδηγούμενος από στόχους και φιλοδοξίες που ο καθένας θέτει για τον εαυτό του. Ευτυχώς φέτος νιώθω και πάλι καλά, και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο παίζοντας για μια σπουδαία ομάδα όπως η Παρί Σεν Ζερμέν σε μια υπέροχη πόλη όπως το Παρίσι. Το Παγκόσμιο Κύπελλο; Προφανώς και ήταν ένα όνειρο που ήθελα να εκπληρώσω. Θα ήταν το πέμπτο μου, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να το παρακολουθήσω από το σπίτι μου. Είναι σκληρό, αλλά ο ήλιος θα ανατείλει ξανά το πρωί. Δε θα άλλαζα τίποτα στον εαυτό μου. Ούτε την νοοτροπία μου, ούτε το πάθος μου. Ούτε την αφοσίωση και την προσήλωση μου. Να σκέφτομαι 24 ώρες την ημέρα το ποδόσφαιρο. Αυτά νιώθω και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας… Πάμε Ισπανία».//

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergio Ramos (@sergioramos)


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Τσιτσιπάς: «Μου αρέσει που είμαι σε αυτό το σερί»

admin

Γήπεδο πάντελ θα εγκατασταθεί στο διάσημο χώρο του US Open

admin

Σάινθ: Η Audi έχει το προβάδισμα

admin