Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ράντονιτς: «Δεν θα παίξει ο Γκριγκόνις, επικίνδυνη τώρα η Αρμάνι»

 

Ο Μαυροβούνιος προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε δηλώσεις εν όψει του αγώνα με την ιταλική ομάδα στο ΟΑΚΑ (8/21, 21:00) και στάθηκε τόσο στην απουσία του Λιθουανού γκαρντ, όσο και στην ποιότητα των προσεχών αντιπάλων.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έκανε δηλώσεις για το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο και έκανε γνωστό πως ο Μάριους Γκριγκόνις δεν θα αγωνιστεί στο εν λόγω ματς. Παράλληλα, μίλησε για την ποιότητα της ιταλικής ομάδας, τονίζοντας πως είναι επικίνδυνη, ειδικότερα στο τωρινό χρονικό σημείο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε το πλάνο μας για το επόμενο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο και μέσα από τη προπόνηση θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για το ματς της Πέμπτης. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή και πολλούς έμπειρους παίκτες. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είναι πολύ επικίνδυνη, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή που προέρχεται από επτά ήττες. Είδα ότι αντέδρασαν στο προηγούμενο ματς του ιταλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Σάσαρι. Και ήταν εκπληκτικό το γεγονός ότι έτρεξαν σερί 32-0. Έπαιξαν με πολλή ενέργεια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας γιατί στη συνέχεια θα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε και κάποια προβλήματα για τα οποία θα δούμε αύριο, ενώ ο Γκριγκόνις δεν θα παίξει».

Για την κατάσταση της ομάδας του, υποστήριξε: «Παίξαμε καλά στα τελευταία παιχνίδια. Έχουμε κάνει κάποια καλά πράγματα και στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά πάντα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς. Κάποια τα κερδίσαμε, κάποια τα χάσαμε όπως το τελευταίο με τον Ολυμπιακό. Είχαμε την ευκαιρία μας το τελευταίο σουτ».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μακρόν: «Το νερό του Σηκουάνα θα είναι καθαρό»

admin

Μάντσεστερ Γ.: Πρόταση για τα ακραία μπακ της Ιντερ, Μπαστόνι και Ντάμφρις

admin

Στην τετράδα ο ΠΑΟΚ έθεσε εκτός Ευρώπης τον Απόλλων Σμύρνης

admin