Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ράντονιτς: «Να είμαστε έτοιμοι για ένα “σκληρό” ματς»

 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φύγει νικήτρια από το παιχνίδι με αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 19η αγωνιστική της Euroleague στο ΟΑΚΑ (13/1, 21:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ).

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον δεύτερο αγώνα της “διαβολοβδομάδας” στην Euroleague με αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα πρέπει να επικεντρωθούν οι παίκτες του, ενώ μίλησε και για την ήττα από την Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ο προπονητής των πράσινων αναφέρθηκε αρχικά στην αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε «Παίξαμε καλύτερα από τα προηγούμενα ματς, αλλά χάσαμε από τη Φενέρμπαχτσε. Στο παιχνίδι με τη Μακάμπι πρέπει να κάνουμε τα πάντα για 40 λεπτά και να μη χάσουμε τη συγκέντρωσή μας».

Αναφορικά με την αυριανή αντίπαλο του «τριφυλλιού» τόνισε: «Είναι μια αθλητική ομάδα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα “σκληρό” ματς. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να πάρουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και να “διαβάσουμε” την αναμέτρηση για 40 λεπτά».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Παρών ο Καρούσο στον τελικό των Play In

admin

Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των playoffs της Euroleague

admin

Η Γρανάδα… επιβίωσε στη χώρα των Βάσκων

admin