Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρέτσος: «Μπορούμε να πάμε μπροστά και θα το δείξουμε στο δεύτερο μισό της χρονιάς»

 

Ο Έλληνας αμυντικός του Ολυμπιακού φάνηκε ικανοποιημένος στις δηλώσεις του μετά τη “φιλική” νίκη των “ερυθρολεύκων” κόντρα στη Χάντερσφιλντ.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί ισπανικού εδάφους, κατάφερε να επιβληθεί με 2:0 επί της Χάντερσφιλντ. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Παναγιώτης Ρέτσος σε δηλώσεις του για το ματς, τόνισε πως οι “ερυθρόλευκοι” μπορούν να βελτιωθούν ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν στη Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το ματς με την Χάντερσφιλντ ο Παναγιώτης Ρέτσος:

«Ήταν το πρώτο ματς προετοιμασίας και έχουμε ενταχθεί όλοι οι παίκτες. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε όλοι εδώ και θεωρώ ότι είναι καλό πως ήρθαμε στην Ισπανία για να κάνουμε αυτό το στάδιο της χειμερινής προετοιμασίας. Ήταν ένα καλό φιλικό γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Κοιτάζουμε φυσικά και το επόμενο τεστ απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης, αλλά πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλά. Εγώ προσωπικά αισθάνομαι πολύ καλά, έχω εδώ ανθρώπους τους οποίους εμπιστεύομαι και νιώθω καλά τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο. Είμαι υγιής και αυτό είναι για εμένα το πιο σημαντικό. Σίγουρα αυτό που θέλω είναι να αγωνίζομαι, αλλά βλέπω ότι η ομάδα βελτιώνεται και αυτό είναι το κύριο που με χαροποιεί. Πιστεύω σε αυτήν την ομάδα, πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε μπροστά και θα το δείξουμε αυτό στο δεύτερο μισό της χρονιάς». //


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Λέων στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Ουδέποτε υπήρξε ενημέρωση για θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή» (audio)

admin

Βγήκαν τα εισιτήρια του Άρη στο ματς με τον Ολυμπιακό

admin

Οι Μάβερκς “ορέγονται” τον Τόμπσον

admin