Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρήγας: «Είμαστε κοντά πλέον να δηλώσουμε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής» (audio)

 

O τεχνικός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Παναιτωλικού, μίλησε στον αέρα της ΕΡΑ Σπορ, για τους στόχους αλλά και τη σκέψη πίσω απ’ αυτό το εγχείρημα.

Ο προπονητής του νεοϊδρυθέντος γυναικείου τμήματος του Παναιτωλικού, Αλέξανδρος Ρήγας, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και την εκπομπή “η Λαίδη και ο Αλήτης” με την Ευανθία Ξυνού και τον Μπάμπη Πλάγο, σχετικά με τη νέα προσπάθεια της ομάδας και το επίπεδο γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Είναι μία ιδέα που προϋπήρχε στο μυαλό του μεγαλομετόχου και του προέδρου εδώ και χρόνια, η πανδημία μας πήγε πίσω αλλά έφτασε η στιγμή που το τμήμα δημιουργήθηκε. Το τμήμα αφουγκράστηκε την θέληση και το σθένος των κοριτσιών να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και μάλιστα έχουμε κάνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα κορίτσια άνω των 13 ετών να έρθουν να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις μας».

«Υπάρχει ταλέντο στον νομό, τα κορίτσια που ήρθαν την πρώτη μέρα διαθέτουν ταλέντο και το κατάλληλο κίνητρο να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και είμαστε κοντά πλέον να δηλώσουμε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής».

«Προσπαθούμε να υπογράφουμε κοινωνικά συμβόλαια και φαίνεται σε όλες τις δράσεις, δεν μένουμε μόνο στον χώρο του ποδοσφαίρου. Όλες αυτές οι δράσεις είναι στο DNA του Παναιτωλικού, όλα γίνονται με κάποιο πρόγραμμα, υπάρχουν στόχοι και ο στόχος του γυναικείου ποδοσφαίρου υπήρχε αρκετά χρόνια».



Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Εθελοντές… VIP στο Παρίσι

admin

Λαρεντζάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα, ήταν κλειδί η άμυνά μας»

admin

Την τρόμαξε… αλλά στο τέλος μίλησε η πολυφωνία

admin
Translate »
×