Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρήξη χιαστού ξανά για τον Ζέκα

 

Οι φόβοι για τον Έλληνα διεθνή επιβεβαιώθηκαν, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν το μέγεθος της ζημιάς στο γόνατο του αρχηγού της Κοπεγχάγης.

Ο Κάρλος Ζέκα αποχώρησε ως τραυματίας από τη χθεσινή (3/10) αναμέτρηση των Δανών με την Άαρχους και σήμερα έγινε γνωστό πως ο μέσος υπέστη ξανά ρήξη χιαστού και μάλιστα στο ίδιο πόδι που είχε εγχειριστεί πέρυσι.

Συνεπώς, ο 34χρονος θα χάσει και πάλι ολόκληρη τη σεζόν, όπως ανέφερε η Κοπεγχάγη, με την ατυχία να του… χτυπά την πόρτα για δεύτερη φορά. Το… αξιοσημείωτο είναι πως ο Ζέκα είχε τραυματιστεί στο χιαστό την ίδια ακριβώς ημερομηνία (3/10) και το 2021.

Το μήνυμα του Ζέκα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Φυσικά και είμαι στεναχωρημένος. Δούλεψα τόσο σκληρά για να επιστρέψω και έτσι είναι κάπως δύσκολο να ξεκινήσω από την αρχή. Τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω και πρέπει να συγκεντρωθώ ώστε να αφήσω πίσω μου την απογοήτευση. Πρέπει να βοηθήσω την ομάδα εκτός γηπέδου και ξέρω πως θα τα πάει καλά και χωρίς εμένα. Θέλω να πω σε όλους ένα ‘ευχαριστώ’ για τις ευχές που έχω λάβει. Μου δίνουν δύναμη σε μία δύσκολη στιγμή».

Τα λόγια του προπονητή του, Γιάκομπ Νέστρομουμ:

«Είναι ένας υπέροχος αρχηγός, εξαιρετικός παίκτης αλλά και άνθρωπος. Μας ‘πονάει΄ όλους αυτό που έγινε».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Τερίμ: «Συγκεντρωμένοι 100%, η μοίρα είναι στα δικά μας χέρια»

admin

Το μέλλον του Ζιρού στην Καλιφόρνια

admin

Θύμα διάρρηξης ο Λούκα Βιλντόζα την ώρα που ήταν σε αγώνα!

admin