Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Πρότεινε στον Καμπάτσο να συνεχίσει το παλιό του συμβόλαιο

 

Οι Μαδριλένοι πρότειναν στον Αργεντινό γκαρντ να ενεργοποιήσουν την παλιά τους συμφωνία, με την πλευρά όμως του 31χρονου να μην “ψήνεται”.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινάει σήμερα (06/10, 21:00, ΕΡΑΣΠΟΡ) τις υποχρεώσεις της στην Euroleague κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά συνεχίζει να ψάχνει και τη μεταγραφική της ενίσχυση.

Σύμφωνα με την «AS» η “Βασίλισσα” πρότεινε στον Φακούντο Καμπάτσο να συνεχίσουν το συμβόλαιο του Αργεντινού, που “πάγωσε” με την αποχώρησή του τον Δεκέμβριο του 2020 για τους Ντένβερ Νάγκετς.

Με βάση αυτό το συμβόλαιο ο Καμπάτσο θα έπρεπε να λάβει φέτος στην Ρεάλ Μαδρίτης τρία εκατομμύρια ευρώ, με τα καθαρά να υπολογίζονται σε κάτι λιγότερα από δύο, ενώ είχε διάρκεια μέχρι το 2024 και του προτείνουν επέκταση μέχρι το 2025. Από την πλευρά του αθλητή δε συμφωνούν με αυτή την πρόταση, καθώς ήδη “οφείλουν” δύο εκατομμύρια στην Ρεάλ Μαδρίτης, από τη ρήτρα αποδέσμευσης του αθλητή.

Για τον παίκτη ενδιαφέρονται επίσης και η Παρτίζαν και η Φενέρμπαχτσε, με τον ίδιο να επιθυμεί με κάθε τρόπο να επιστρέψει στην Ευρώπη.

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Καρυπίδης: «Να εφαρμοστεί η προκήρυξη»

admin

Παναθηναϊκός: Επιστροφή των διεθνών ενόψει ΠΑΟΚ

admin

Σάουθγκεϊτ: «Ανοικτή η πόρτα της εθνικής για τον Μπεν Γουάιτ»

admin
Translate »
×