Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρονάλντο για Πελέ: «Ήμουν μακριά δεν μπορούσα να ταξιδέψω»

 

 

Οι ηχηρές απουσίες από την κηδεία του Βραζιλιάνου θρύλου προκάλεσαν έντονες συζητήσεις στη Βραζιλία και το “φαινόμενο” θέλησε να πάρει θέση, τονίζοντας πως βρισκόταν μακριά με την οικογένειά του.

Ο Ρονάλντο εξήγησε τον λόγο για τον οποίο απουσίασε από την κηδεία του Πελέ και ανέφερε πως βρισκόταν μακριά με την οικογένειά του. Χαρακτηριστικά, τόνισε σε τηλεοπτικό πρόγραμμα: «Μετά το Μουντιάλ πήρα μια εβδομάδα άδεια και πήγα στην Πούντα Κάνα με τα παιδιά μου. Ήταν πολύ ωραία για ξεκούραση. Ήμουν σχεδόν χωρίς κινητό, απλώς απολάμβανα την οικογένεια. Την περίοδο αυτή πέθανε ο… Βασιλιάς μας. Καθώς ήμουν ήδη μακριά, δεν μπορούσα να ταξιδέψω… ήμουν ήδη μακριά με την οικογένειά μου».

Όταν ο Πελέ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, ο Ρονάλντο ανάρτησε μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας: «Το ταλέντο σου είναι μια σχολή που πρέπει να περάσει κάθε παίκτης. Μοναδικός. Ιδιοφυής. Τεχνικός. Δημιουργικός. Τέλειος. Απαράμιλλος. Εκεί που έφτασε ο Πελέ, έμεινε. Χωρίς να φύγει ποτέ από την κορυφή, μας αφήνει σήμερα. Ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου – μόνο ένας. Ο κορυφαίος όλων των εποχών. Η θλίψη του χωρισμού αναμειγνύεται με την απέραντη υπερηφάνια της γραπτής ιστορίας. Το ταλέντο σου είναι ένα σχολείο που πρέπει να περάσει κάθε παίκτης. Η κληρονομιά του ξεπερνά τις γενιές. Και έτσι θα ζήσεις. Σήμερα και πάντα, θα σε γιορτάζουμε. Ευχαριστώ Πελέ. Αναπαύσου εν ειρήνη».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Με 2.000 φίλους στο Μπέρμπιγχαμ ο Ολυμπιακός

admin

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός

admin

Αντίστροφη μέτρηση για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

admin