Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ρόδος: Viral ο οδηγός λεωφορείου που άφησε το τιμόνι και άρχισε το… τσιφτετέλι – «Μεγάλη μορφή» λένε οι ντόπιοι

Την αποθέωση γνώρισε ένας οδηγός λεωφορείου στη Ρόδο τόσο την ώρα που εργαζόταν, όσο και στο TikTok όπου έγινε viral για τον χορό του.

Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο με τις εκατοντάδες χιλιάδες θεάσεις στην πλατφόρμα, ενώ ο κόσμος περιμένει να επιβιβαστεί, εκείνος έχει βάλει τέρμα λαϊκή μουσική και… λικνίζεται προς τέρψιν του κοινού, το οποίο τον αποθεώνει. Φυσικά και ο ίδιος ο οδηγός του λεωφορείου που πηγαίνει προς το Φαληράκι γελάει δείχνοντας να απολαμβάνει τη στιγμή.

Στα σχόλια του βίντεο φαίνεται πως πολλοί τον γνωρίζουν καθώς γράφουν «μεγάλη μορφή» δείχνοντας πως ο συγκεκριμένος οδηγός λεωφορείου είναι χρόνια γνωστός στο νησί.

O Παντελής Κατσούδας, οδηγός λεωφορείου στη ΔΕΣ ΡΟΔΑ, δεν εκτελεί απλά χρέη οδηγού στη Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών για να μεταφέρει εδώ και χρόνια τους δεκάδες επιβάτες καθημερινά, αλλά τους παρέχει και στιγμές ψυχαγωγία, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που με τις χορευτικές του ικανότητες και απρόσμενα mini show στη στάση του λεωφορείου πριν ξεκινήσει για το καθιερωμένο δρομολόγιο, γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

The post Ρόδος: Viral ο οδηγός λεωφορείου που άφησε το τιμόνι και άρχισε το… τσιφτετέλι – «Μεγάλη μορφή» λένε οι ντόπιοι appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin

Οι 2 λέξεıς που δεν πρέπεı να λες, όταν ζnτάς σuγγνώμη

admin
Translate »
×