Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Έχουν το πιο ζεστό σπίτι, στρώσαν χαλιά και στολίζουν για τα Χριστούγεννα

Μετά τη Δούκισσα Νομικού, φαίνεται πως και ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη ξεκίνησαν να στολίζουν το σπίτι τους για τα Χριστούγεννα.

Υπενθυμίζεται πως η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού ανέβασε ένα βίντεο ποζάροντας μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει στο παρελθόν στολίζει νωρίς προκειμένου τα παιδιά της να χαρούν το δέντρο και την εορταστική διακόσμηση του σπιτιού.

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Η άκρως χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του τραγουδιστή

Με την σειρά του και ο δημοφιλής τραγουδιστής, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τον ίδιο, να κρατά στα χέρια του μια χάρτινη κούτα με στολίδια και να ρωτάει τους followers του:

«Είναι πολύ νωρίς για στόλισμα…
– Όχι, είναι τέλεια!
Τι λέτε; Είναι νωρίς…;».

Όπως βλέπουμε από την σχετική φωτογραφία του Σάκη Ρουβά που έχει τραβηχτεί στο σαλόνι, το ζευγάρι έχει ήδη μπει σε πιο χειμερινό μουντ, μιας και έχουν στρώσει χαλιά, ενώ από το σαλόνι ξεχωρίζει το πιάνο που υπάρχει πίσω από τον γκρι καναπέ.

Υπενθυμίζεται πως ο Σάκης Ρουβάς που την περίοδο αυτή τον απολαμβάνουμε στο «The Voice», ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο Teatro με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

The post Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Έχουν το πιο ζεστό σπίτι, στρώσαν χαλιά και στολίζουν για τα Χριστούγεννα appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάντηση ενός μαθητή στην ερώτηση «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» μας έκανε να νιώσουμε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !!!

admin

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin
Translate »
×