ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σάκκαρη για Μπουφόν: «Είναι κάτι εκπληκτικό, είμαι ευγνώμων»

 

Στο περιθώριο της νίκης της επί της Ολλανδής, Ρούς, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αναφέρθηκε στην χθεσινή συνάντηση της με τον Ιταλό τερματοφύλακα, αλλά και την σημερινή του παρουσία στο κορτ της Πάρμα.

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με ανατροπή (2-1 σετ) επί της Ρούς, στο χωμάτινο τουρνουά της Πάρμας και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά. Στην καθιερωμένη συνέντευξη μετά τον αγώνα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αναφέρθηκε στην συνάντηση της με τον “θρύλο” του Ιταλικού ποδοσφαίρου, Τζιανλουίτζι Μπουφόν και την παρουσία του στον σημερινό αγώνα της με την Ολλανδή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη:

Για αυτά τα παιχνίδια: “Πρέπει να συνηθίσω να παίζω ξανά σε αυτά τα ματς, είναι σημαντικό να έχω τέτοια παιχνίδια, να παλεύω σε κάθε παιχνίδι και να παίζω σε υψηλό επίπεδο κόντρα σε καλές αντιπάλους”.

Για το ανεβασμένο επίπεδο: “Τόσο σε άντρες όσο και γυναίκες υπάρχουν εκπλήξεις και αυτό επειδή έχει ανέβει το επίπεδο. Κάθε κορίτσι παίζει εξαιρετικά, πρέπει να τις σέβεσαι και να παίζεις καλά απέναντι τους”.

Για την παρουσία του Μπουφόν : “Ήταν υπέροχο που τον γνώρισα, τον ευχαριστώ που ήρθε σήμερα να με δει. Είμαι ευγνώμων που λόγω του τένις έχω τη δυνατότητα να ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο και να συναντώ θρύλους άλλων αθλημάτων, όπως ο Μπουφόν. Είναι κάτι εκπληκτικό. Ευχαριστώ τους διοργανωτές που το κανόνισαν”.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Κυρίαρχος ο Παναθηναϊκός, ο τίτλος θα κριθεί στο ΣΕΦ

admin

Final-4 BCL: Live η συνέντευξη Τύπου των αρχηγών των ομάδων (video)

admin

Η ανάλυση της Euroleague για την άμυνα του Ολυμπιακού στο Game 1 (video)

admin