Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σάσα Ομπράντοβιτς: «Είναι δύσκολο να πείσεις παίκτες που θέλουν ΝΒΑ, δείτε τον Ντόρσεϊ»

 

Ο προπονητής της Μονακό αναφέρθηκε στη δυσκολία, που έχουν οι ομάδες της Euroleague να προσελκύσουν παίκτες, που τους ενδιαφέρει η παραμονή στο ΝΒΑ και έφερε ως παράδειγμα, τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Η Μονακό παραμένει στην κορυφή της Euroleague μαζί με την Μπασκόνια και την Μπαρτσελόνα και ο Σάσα Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στην ενίσχυση, που θα προχωρήσουν οι Μονεγάσκοι.

Ο Σέρβος τεχνικός σχολίασε τη δυσκολία που έχουν οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι να προσεγγίσουν αθλητές, που έχουν ως πρωταρχικό στόχο το ΝΒΑ και έφερε ανάμεσα σε αυτούς, το παράδειγμα του Ντόρσεϊ.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην Mozzart Sport:

«Είναι δύσκολο να αλλάξεις το μυαλό ενός παίκτη που έχει αποφασίσει να προσπαθήσει για το ΝΒΑ και θέλει να πάρει έστω ένα δεκαήμερο συμβόλαιο. Δείτε την περίπτωση του Ντόρσεϊ, τον οποίο θέλουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη, αλλά εκείνος θέλει να μείνει στις ΗΠΑ. Εμείς πρέπει να παρακολουθούμε τις εξελίξεις καλά, ώστε να βρούμε έναν παίκτη που κουράστηκε να περιμένει. Είναι δύσκολο μέσα στη σεζόν να φέρεις έναν παίκτη που θα αλλάξει την εικόνα σου, όσα χρήματα κι αν διαθέτεις. Ο Ερυθρός Αστέρας τα κατάφερε αποκτώντας τους δύο Αργεντινούς».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

“Time”: Πέντε αθλητές στη λίστα με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο το 2024

admin

Μαλακατές: «Επιτέλους ξεκινάμε»

admin

Ο Λούνιν ζητά εγγυήσεις για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο

admin