ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Σε αναστολή λειτουργίας τα Λουτρά Σιδηροκάστρου

Λουτρά Σιδηροκάστρου

Στην αναστολή της λειτουργίας των Λουτρών Σιδηροκάστρου, μέχρι νεοτέρας, προχώρησε η δημοτική αρχή Σιντικής. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Γιώργο Τάτσιο, οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή είναι η έλλειψη σχετικών πιστοποιητικών νόμιμης λειτουργίας των λουτρών, τα οποία εδώ και καιρό λειτουργούν παράτυπα.

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της “ΔΑΕ Σιντική” αναστέλλεται η λειτουργία του υδροθεραπευτηρίου και του ξενοδοχείου μέχρι να κατατεθεί πλήρης και άρτιος φάκελος με όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που θα διασφαλίζουν την νόμιμη και ασφαλή λειτουργία των Λουτρών. Σύμφωνα με τον δήμαρχο τα λουτρά δεν διαθέτουν Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, βιολογικό καθαρισμό, τεχνικό ασφαλείας αλλά και αναλύσεις των υδάτων..

Η σύννομη και ταυτόχρονα υπεύθυνη αυτή στάση έχει ως σκοπό την εξυγίανση των λουτρών και την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους σε συνθήκες ασφάλειας και νομιμότητας. Το προσωπικό των Λουτρών θα παραμείνει στη θέση του όλο το 24ωρο και για φύλαξη, αλλά και εκτελώντας εργασίες που απαιτούνται για την επανεκκίνηση η οποία ευελπιστούμε να γίνει σε λιγότερο από τρεις μήνες, πρόσθεσε.

Ο κ. Τάτσιος επισήμανε ότι υπάρχουν δύο εκατομμύρια ευρώ χρέη στη ΔΑΕ Σιντική και γι’ αυτόν το λόγο κινούμαστε προς την ιδιωτικοποίηση των λουτρών και είχαμε ήδη επαφές με επενδυτές για να προχωρήσουμε σε έναν επιτυχημένο διαγωνισμό, κατέληξε.

Ρεπορτάζ Β. Αναστασιάδης

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΒασίλης Καραμπάσης

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 09-12-25 18:43 σε Viral, Ελλάδα Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ανάγνωσης Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 12 SHARES Share on Facebook Share on Twitter Μια απρόσμενη αλλά θερμή έκπληξη περίμενε μια υποδιοικήτρια της αστυνομίας από τους αγρότες στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας, την ημέρα των γενεθλίων της. Μια τούρτα έκπληξη από τους αγρότες Στο τελωνείο της Εξοχής, εκεί όπου έχουν σταθμεύσει τα τρακτέρ και συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις, οι αγρότες επιφύλαξαν μια τρυφερή κίνηση στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας. Η ίδια συμμετείχε στη διαχείριση του μπλόκου και, με αφορμή τα γενέθλιά της, οι παρόντες αγρότες της προσέφεραν μια τούρτα ως έκπληξη. 185a470f53434cddae296b688640980d Συνοδευόμενη από χαμόγελα και θερμές ευχές, η χειρονομία αυτή δεν ήταν μόνο για τα γενέθλιά της, αλλά και για να εκφράσουν οι αγρότες την ευγνωμοσύνη τους. «Σε ευχαριστούμε που είσαι πάντα δίπλα μας, φροντίζεις για την ασφάλειά μας και είσαι δίκαιη απέναντι σε όλους μας», της είπαν, αναγνωρίζοντας τη στάση της μέσα στις δυσκολίες των ημερών. Δείτε το βίντεο: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός στο τελωνείο Εξοχής Παρά τη συγκινητική στιγμή με την τούρτα, η καθημερινότητα των κινητοποιήσεων συνεχίζεται. Το τελωνείο της Εξοχής θα παραμείνει αποκλεισμένο από τους αγρότες της Δράμας μέχρι τις 8 το βράδυ. Οι συμμετέχοντες θα επανεξετάσουν αύριο τη στρατηγική τους και θα αποφασίσουν αν θα συνεχιστεί η κινητοποίηση ή αν θα προχωρήσουν σε νέες μορφές πίεσης. Δείτε το βίντεο: Μαζική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κάλεσμα στην τοπική κοινωνία από τον Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Σύλλογο Κάτω Νευροκοπίου. Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή, καθώς πάνω από 400 άτομα συγκεντρώθηκαν στο τελωνείο της Εξοχής. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν πολίτες, μαθητές, εκπρόσωποι φορέων και σωματείων, όλοι με κοινό αίτημα έναν καλύτερο αγροτικό μέλλον και βιώσιμες συνθήκες για τις οικογένειές τους. «Είναι ένας κοινός αγώνας, για όλους μας», είπαν με μια φωνή οι συγκεντρωμένοι, ενώ το παρών έδωσαν και αγρότες από άλλες περιοχές όπως η Καβάλα, ο Νέστος και το Παγγαίο, δείχνοντας ότι η αντίδραση παίρνει πλέον παντοπική διάσταση.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *