Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σίμονς: «Ήμουν σε δύσκολη θέση πνευματικά και οι Σίξερς δεν ενδιαφέρθηκαν»

 

Ο φόργουορντ των Μπρούκλιν Νετς εξέφρασε δημόσια τα παράπονά του για την προηγούμενη ομάδα του, τους Σίξερς και πρόσθεσε ακόμα ένα επεισόδιο στην κόντρα του με την ομάδα από τη Φιλαδέλφεια.

Ο Μπεν Σίμονς φιλοξενήθηκε στο podcast του άλλοτε συμπαίκτη του, Τζέι Τζέι Ρέντικ και παραχώρησε συνέντευξη σχετικά με την “φυγή” του από τους Φιλαδέλφια Σίξερς, αλλά και τον τρόπο που τη διαχειρίστηκε ο Οργανισμός των Σίξερς. Μεταξύ άλλων, ο φόργουορντ των Μπρούκλιν Νετς, δήλωσε πως δεν ήταν έτοιμος πνευματικά να ενισχύσει την ομάδα στην αρχή της προηγούμενης σεζόν, ωστόσο κανείς δεν τον στήριξε και αντιθέτως τον έφεραν οι άνθρωποι της ομάδας σε δύσκολη θέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπεν Σίμονς:

«Ήμουν σε πολύ κακό σημείο και σκεφτόμουν ότι προσπαθούσα να φτάσω τους υπόλοιπους, αλλά γίνονταν άλλα πράγματα που δεν βοηθούσαν. Και αυτό ήταν το μόνο που ήθελα: Βοήθεια. Δεν ένιωσα ότι είχα στήριξη από τους προπονητές ή τους συμπαίκτες μου. Δεν θα πω όλους τους συμπαίκτες μου, επειδή υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες στη νομάδα που με προσέγγισαν και είναι ακόμα φίλοι μου. Αλλά δεν ένιωσα ότι πήρα στήριξη και ήταν μία δύσκολη περίοδος για εμένα».

«Μίλησα με τον Ρίβερς πριν από την προπόνηση και του είπα ότι δεν ήμουν έτοιμος πνευματικά και τον παρακάλεσα να το καταλάβει αυτό. Προσπάθησα να του το πω πριν από την προπόνηση και αποφάσισε ότι θα με βάλει στην προπόνηση έτσι κι αλλιώς. Μου είπε λοιπόν να μπω στο παρκέ για μία άσκηση και τον κοίταξα. Ήμασταν μόλις στο πρώτο λεπτό της προπόνησης και μου είπε ‘Μπεν, μπες μέσα’. Σκέφτηκα λοιπόν ότι κανένας δεν το κάνει αυτό. Το έκανε επίτηδες. Και έτσι ένιωσα. Ότι όλοι προσπαθούσαν να με πειράξουν. Έφαγα πρόστιμο επειδή δεν έκανα βάρη και ήμουν ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες στην γαμ…νη ομάδα. Οπότε μου επέβαλλαν πρόστιμα για μικροπράγματα. Απλώς χτίστηκε όλο αυτό. Προφανώς δεν χειρίστηκα τα θέματα σωστά, αλλά ούτε και η ομάδα το χειρίστηκε σωστά το ζήτημα, ειδικά αυτοί που είχαν δύναμη».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Τζολάκης έστειλε τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά Κόνφερενς

admin

Ότο: «Παλέψαμε μέχρι τέλους, αλλά η Μπριζ προκρίθηκε δίκαια»

admin

Λουτσέσκου: «Κάναμε απίστευτη δουλειά όλη τη χρονιά»

admin