Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σαρώνει τα MVP ο Βεζένκοφ: Πολυτιμότερος της 16ης αγωνιστικής!

 

Ο διεθνής Βούλγαρος φόργουορντ του Ολυμπιακό μετά το MVP της αγωνιστικής στην Euroleague, κατέκτησε και το αντίστοιχο βραβείο για την 16η “στροφή” της Basket League. 

O Σάσα Βεζένκοφ, αναδείχθηκε σε MVP της 16ης αγωνιστικής της Basket League. Ο έμπειρος φόργουορντ, είχε 18 πόντους, 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κερδισμένα φάουλ στη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Ιωνικό.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

«Ο 28χρονoς φόργουορντ, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα αναδείχθηκε για πέμπτη φορά την φετινή αγωνιστική χρονιά MVP της Εβδομάδας στην Ευρωλίγκα, συγκέντρωσε 29 βαθμούς στο ranking (18 πόντοι με 2/4 βολές, 8/11 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κερδισμένα φάουλ, ένα φάουλ εναντίον, ένα κλέψιμο σε 27’ και 59’’ συμμετοχής), που ήταν η καλύτερη επίδοση μεταξύ των παικτών των νικητριών ομάδων των αναμετρήσεων της Basket League από το περασμένο Σάββατο (11/2) έως χθες Δευτέρα (13/2) και για την 16η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Ο Βεζένκοφ είχε αναδειχθεί ξανά MVP of the Week την 7η Εβδομάδα της Basket League συγκεντρώνοντας 31 βαθμούς στο ranking στη νίκη των «ερυθρόλευκων» στην Πάτρα επί του Προμηθέα.

Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Τη McLaren του Senna θα οδηγήσει στην Imola ο Vettel!

admin

Το livery ενόψει Miami αποκάλυψε η Ferrari!

admin

Formula 1: Αναμνήσεις από τον Άιρτον (+video)

admin
Translate »