Image default
MEDIA

Σασμός: Έξαλλος ο Αστέρης, ορμάει στην Άννα μέσα στο τμήμα

Ο Αστέρης στη σειρά Σασμός με την Άννα

Μία έντονη στιγμή θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές απόψε… Ο Παντελής πιέζει την Άννα να αποκαλύψει όσα ξέρει, με αποτέλεσμα ο Αστέρης να γίνεται έξαλλος στη σειρά Σασμός. Η μητέρα του Μανόλη παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και ομολογεί στον Φραγκιαδάκη όσα ξέρει για τον φόνο του Άγγελου.

Περιγράφει όσα είδε την ημέρα του φονικού… Αναλύει πως η Καλλιόπη βγήκε τρέχοντας από το ιατρείο και ήταν πάρα πολύ αναστατωμένη. Μόλις καταθέτει, βγαίνει έξω όπου και την περιμένει ο Αστέρης.

Ένας μεγάλος καυγάς ξεκινά, με τον Αστέρη να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο. Ο Αντώνης προσπαθεί να τον συγκρατήσει, την ίδια στιγμή που η Άννα τον κοιτάζει στα μάτια και του ζητάει συγγνώμη…

Ο Αστέρης στη σειρά Σασμός

Τι θα δούμε απόψε

Ο Αντώνης ανακρίνει την Καλλιόπη, που επιμένει πως σκότωσε τον Άγγελο. Και ενώ όλοι είναι βέβαιοι ότι η Καλλιόπη λέει ψέματα για να σώσει τον γιο της, όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος.

Την ίδια στιγμή ο Αστέρης καταφεύγει στην στήριξη της Στέλλας, ενώ η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα του Μαθιού. Ο Νικηφόρος ανησυχεί για την εξαφάνιση του Μανόλη, αλλά όταν μαθαίνει πως η Άννα κατέθεσε εναντίον της Καλλιόπης, έρχεται σε σύγκρουση με τον κολλητό του.

Επιπλέον, ο Μανόλης έχει αποφασίσει να μιλήσει στην αστυνομία, ενώ ο παπάς κάνει άλλη μια προσπάθεια να πείσει τον Παύλο να φύγει και να μην ξαναγυρίσει. Ο Αντώνης δίνει εντολή να συλληφθεί η Καλλιόπη και καταστρώνει ένα σχέδιο, για να σιγουρευτεί ότι είναι όντως ένοχη…

Η σκηνή με τον Αστέρη και της Άννας στη σειρά Σασμός:

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός: Έξαλλος ο Αστέρης, ορμάει στην Άννα μέσα στο τμήμα appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Παράδεισος Κυριών: «Mιράντα κοιμάσαι όρθια»

admin

Η Μάγισσα: Το αινιγματικό ποστ του Ψαρρά για τον τρίτο κύκλο

admin

Δημήτρης Αλεξανδρής: Απ’ το Προξενιό στον Χάρολντ Πίντερ

admin