MEDIA

Σασμός: Αργυρώ και Άσπα κληρονομούν χωράφια και λεφτά

Ο Άγγελος στη σειρά Σασμός

Ο αδικοχαμένος Άγγελος είχε φροντίσει να μοιράσει την περιουσία του, χωρίς να γνωρίζει ότι θα πεθάνει, στην σειρά Σασμός. Μέσα σε όλη αυτή την φρικτή βεντέτα, ο νεαρός γιατρός θέλησε να εξασφαλίσει την οικογένειά του.

Χωρίς να το σκεφτεί, πήγε σε συμβολαιογράφο και μοίρασε την περιουσία του, με μία διαθήκη. Αυτή η διαθήκη θα ανοίξει, μετά τον θάνατο του πρωταγωνιστή και όλοι θα διχαστούν.

Ο πόνος τους είναι αβάσταχτος. Η Αργυρώ ήταν ήρεμη τόσο καιρό που είχε έναν αδερφό κοντά της (μετά τον θάνατο του Πετρή). Αντίστοιχα, η Άσπα πίστευε πως είχε βρει τον άνθρωπο που θα περνούσε το υπόλοιπο της ζωής του πλάι του…

Ο Άγγελος στη σειρά Σασμός

Ο Άγγελος πέθανε ακαριαία από το χτύπημα του Κώστα. Εκείνος μπήκε στη φυλακή, αφήνοντας ελεύθερη την Καλλιόπη. Ο πόλεμος ανάμεσα στις δύο οικογένειες θα ξεσπάσει…

Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό Τηλεόραση, ο Άγγελος είχε αφήσει τα χωράφια του στην Αργυρώ και 60.000 ευρώ στην Άσπα. Στόχος του ήταν να τις αποκαταστήσει, ώστε να είναι ήρεμες, σε κάθε ενδεχόμενο.

Η διαθήκη του Άγγελου ανοίγει, η περιουσία του μοιράζεται και οι πρωταγωνιστές διχάζονται, στη σειρά Σασμός. Η Καλλιόπη τρελαίνεται όταν μαθαίνει πως τα χωράφια του Άγγελου περνούν στους Βρουλάκηδες.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός: Αργυρώ και Άσπα κληρονομούν χωράφια και λεφτά appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς: «Πήγα να σκοτώσω το παιδί μου, τι κάνω;»

admin

Το Ναυάγιο: Ευχάριστη έκπληξη για Λαμπρινή και παπά-Γρηγόρη

admin

Η Γη της Ελιάς: Εκτονώνει τον πόνο του με νέο χόμπι

admin