Image default
MEDIA

Σασμός – Αργυρώ σε Μαρίνα: «Γιατί δεν μας είπες ότι η Καλλιόπη ομολόγησε»

Η Μαρίνα κι η Αργυρώ τσακώνονται στο Σασμό

Οι εξελίξεις συνεχίζονται στο «Σασμό» κι η Αργυρώ μαθαίνει ότι η Καλλιόπη ομολόγησε τον φόνο του Άγγελου και ζητά εξηγήσεις από τη Μαρίνα, που το είχε μάθει νωρίτερα.

Ο Σταύρος κι η Μαρίνα κάθονται στην αυλή του σπιτιού και συζητούν, όταν φτάνει η Αργυρώ και τους ανακοινώνει τα μαντάτα. «Πέτυχα τον Σταματάκη στο δρόμο», του λέει κι ο Σταύρος γίνεται έξαλλος για ακόμη μια φορά που ο Αστέρης δεν αφήνει ήσυχη τη γυναίκα του.

«Μου είπε ότι η Καλλιόπη ομολόγησε τον φόνο του Άγγελου», τους λέει με τη Μαρίνα να κοιτάει με ένα βλέμμα κενό. «Μάνα, άκουσες τι είπα; Η Καλλιόπη σκότωσε τον Άγγελο. Πήγε στην αστυνομία και τα είπε όλα», τονίζει με τον εκνευρισμό της να είναι εμφανής.

«Το ξέρω, μου το είπε ο Αντώνης. Μου ζήτησε να μην πω τίποτα», αναφέρει η Μαρίνα με την Αργυρώ να βγαίνει εκτός εαυτού στο «Σασμό». Ο Αντώνης είχε ήδη προλάβει τα νέα, αλλά η Μαρίνα τήρησε την υπόσχεσή της και δεν αποκάλυψε τίποτα στην κόρη της, γιατί ήξερε ποια θα ήταν η αντίδρασή της.

«Μου κάνεις πλάκα», λέει εξοργισμένη η Αργυρώ, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι η μητέρα της τής έκρυψε τέτοιο πράγμα. Η κατάσταση θα ξεφύγει με τους Σταματάκηδες να μπαίνουν εκ νέου στο στόχαστρο των Βρουλάκηδων, αλλά και ολόκληρου του χωριού.

Η Μαρίνα που κοιτάει την Αργυρώ στο Σασμό

Δείτε επίσης: 

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός – Αργυρώ σε Μαρίνα: «Γιατί δεν μας είπες ότι η Καλλιόπη ομολόγησε» appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ζωή Καραθανάση

Σχετικές αναρτήσεις

MEGA – Μενεγάκη: Η διαφορετική έναρξη της σημερινής της εκπομπής

admin

Η Γη της Ελιάς: Την πιάνει να κλέβει μέσα στο σούπερ μάρκετ

admin

Η Γη της Ελιάς: «Ναι, είμαι ερωτευμένος με την Βασιλική»

admin